Krystalkugle – mellem

Krystalkugle – mellem

899,00 kr.

Rikke Rasmussen krystalkugle

Ønsker du at udvikle dine spirituelle evner, og ønsker at få et stærkt klarsyn, er krystalkuglen noget af det bedste at træne i.

En krystalkugle er også helt fantastisk blot at have stående, fx på dit arbejdsbord, ved computeren, eller et andet sted du opholder dig ofte i løbet af en dag. Her vil krystalkuglen give god energi, bl.a. på grund af at den indfanger nogle af de negative stråler fra din computer.

Det samme gælder hvis du arbejder meget med din telefon – her vil den skabe nærende lys og rigtig god energi til din hverdag.

Sidst kan jeg også anbefale at have en krystalkugle på dit natbord. Her vil den hjælpe med ro, pauser fra tanker og bekymringer og dermed en skøn nattesøvn.

Men hvordan bruger man egentlig en krystalkugle?

Du former en skål mad dine hænder, og har krystalkuglen liggende deri. Kig ind i midten af kuglen, til siderne og ind midt i kuglen igen.

Hvis du ønsker at spørge ånderne og sjælene om børn, børnebørn eller fremtidsbørn, kigger du til en af siderne og derefter ind i midten af kuglen igen. Kan du se to legende børn, der drøner rundt, eller hvad ser du?

Går dit spørgsmål om du bliver gift, gør du det samme. Kan du se dig selv i en bryllupsceremoni?

Kig til siden igen og spørg: ” Hvad er der i vente for mig i job og arbejde?” Kig tilbage, og kan du se dig selv siddende i en kontorstol, eller løbende rundt og ordne forskellige ting, er det et godt tegn.

Kig til siden igen og spørg: ” Hvad med bolig?” Kig tilbage, og kan du se dig selv på et skønt slot, el. lign. er du på rette vej.

Metoden er derfor den samme, uanset spørgsmål – du skal skifte mellem at kigge væk og til siden, og så ind i midten af krystalkuglen.

Vil du vide mere om klarsyn med krystalkugler, skal du se nærmere på mine kurser.

Om krystalkuglen

Den er fremstillet i “K9 Crown crystal” som er det fineste krystal, der findes.

Inkl. fod i Himalaya salt fod, som både renser og genoplader din kugle.

Mål: 10 cm
Vægt: 1 kg

 

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"