Workshop for selvstændige

Boost din virksomhed med hjerne og hjerte

Denne workshop er for dig der har din egen virksomhed, hvad enten den er nystartet eller har nogle år på bagen, og du ønsker at bringe den endnu videre, men den er også til dig, der går med en forretnings-idé du ikke helt kan komme i gang med, og har brug for værktøjer til at komme videre.

Vi har sammensat en dag, hvor der tænkes vækst ud fra både den personlige og spirituelle indgangsvinkel, men også ud fra en innovativ

kommunikationsvinkel, og du vil blive præsenteret for nogle tankesæt og redskaber, der forener det vi typisk kalder mavefornemmelser med en super-enkel og effektiv markedstilgang.

Al denne læring vil blive suppleret med individuel guidance, meditation,
individuelle øvelser såvel som to-tre personers øvelser samt hele gruppeøvelser!

Denne workshop vil give dig rig indsigt, øje for den rigtige retning, ny energi, fremtidsindblik, bedre evne til at lytte til dig selv og andre, og ikke mindst at turde stole på din mavefornemmelse.

Rikke Rasmussen

Har siden barnsben været bevidst om sine spirituelle evner, og er i dag et af Danmarks mest anerkendte medier og specialisere sig i individuelle behandlinger samt workshops der hjælper folk til at finde deres fulde potentiale.

Lars Meller

Lars laver storytelling og brand-kommunikation for bl.a. high-end automotive og niche-virksomheder, så de knytter stærke følelsesmæssige relationer til deres kunder, presse og andre interessenter,og derved opnår en mere markant position i markedet.

Datoer for workshop

Prisen inkludere workshop samt fuld forplejning (frokost, kaffe, the og snacks)
Indbetaling til konto: 4201 3303068953

Dato
Tid
Pris
Ny dato kommer snarest
10:00-16:00
1.950,-

Adresse

Min praksis
>> JEG HAR FLYTTET PRAKSIS – BEMÆRK NY ADRESSE <<
Ryesgade 72
2100 København Ø

 

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"