Din spirituelle notesbog

Din spirituelle notesbog

119,00 kr.

Mine spirituelle noter

 – Samlingspunktet for tanker, udvikling og oplevelser

Der er stadigt stigende fokus på spiritualitet og åndelighed, og viden, læring og input kommer mange steder fra. Flere af mine kursister og klienter har derfor efterspurgt en notesbog, hvor de kan samle deres oplevelser, deres tanker, konkrete såvel som flygtige oplevelser og meget mere, og det vil jeg naturligvis gerne hjælpe med.

For mange har det også en stor værdi at kunne skrive ting ned på den gammeldags måde, tilføje skitser og figurer og kunne bladre sig frem til at noget i deres spiritualitet.

I denne notesbog har jeg valgt at kombinere enkle spirituelle budskaber med plads til dine egne oplevelser, så der opstår en synergi mellem det der kommer indefra og det, der kommer udefra.

Og notesbogen er ikke mindst et værdifuldt og allerede meget påskønnet redskab på mine kurser og workshops, hvor mine kursister søger et væld af viden til sig, og nu har deres eget opslagsværk.

Mere om spirituelle bøger, kurser og workshops

Jeg har været spirituel hele mit liv, og har siden 2005 lavet rigtig mange kurser, workshops, uddannelser, foredrag og andre spirituelle ydelser. Det har ført til en stigende efterspørgsel efter om jeg ikke også havde bøger, så interesserede kunne fordybe sig selv. Det har jeg nu taget hul på med denne og andre bøger, og har planer om flere 🙂

Vil du vide mere om mig, min baggrund og min egen spirituelle udvikling kan du læse om det her. Er du mere til at lytte end læse, skal du prøve min nyeste podcast på Podimo; Usynligt selskab

Vægt 0,5 kg

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"