Tal med dine døde (ny e-bog)

Tal med dine døde (ny e-bog)

99,00 kr.125,00 kr.

TAL MED DINE DØDE  – En rejse ind i sjælens evige liv

Denne e-bog er til dig, som ønsker en dybere kontakt med dig selv og de afdøde, der er med dig fra den anden side.

Det er en rejse ind i sjælens evige liv, hvor du gennem øvelser og kanaliserede meditationer får mulighed for at åbne dig for sjælens dybder – enten for første gang eller blot dybere end før.

Når vi står stærkt i os selv og har sjælen med, bliver det også nemmere at komme i kontakt med andre på sjælsplan. Det kræver kun øvelse og et åbent sind.

Det er utroligt, hvor vi kan bevæge os hen, hvis vi blot tør give slip og læne os ind i tilliden til alt det, man ikke kan se med det blotte øje! Og der er så meget kærlighed og visdom at hente fra din slægt og din sjæl.

 

Pakker og priser

Du har mulighed for at købe bogen til kr. 99,- eller købe den sammen med to guidede online-meditationer til en speciel pakkepris kun. kr. 125,-

 

Om de to meditationer:

Åndelig hieraki – Du kommer igennem alle de åndelige hierarkier fra det jordiske plan hele vejen op til nirvana. En energirejse, der vil højne din energi.

Åndelig guide – I den bliver du guidet til at kunne kommunikere og modtage budskaber fra dine kære afdøde. En meditation der er fyldt med energi, ro, kærlighed og indsigt.

Variant

E-bog, E-bog + 2 meditationer

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"