En ny stjerne blandt spirituelle bøger

En ny stjerne blandt spirituelle bøger

299,00 kr.399,00 kr.

Find ind til sjælens lys

 – Clairvoyance, healing og spiritualitet i hverdagen

Denne bog er det næste store skridt på min livsmission om at gøre den spirituelle verden tilgængelig for alle mennesker. Vi er nødt til at forbinde os til den åndelige verden, hvis vi for alvor skal finde os til rette i tilværelsen og inderligt mærke, hvor heldige vi er at være i live.

Det handler om nærvær, samhørighed og medmenneskelighed og om alt det, vi ikke kan se, veje og måle, men som er akkurat lige så virkeligt, som vores fysiske verden.
Alt er energi! Og vi er allesammen ved at tage et kvantespring ind i en ny tid, hvor vi vil gøre mere brug af intuitionen. Det spirituelle liv sætter fokus på glæden og det, at vi mennesker er sjælelige væsener, der har adgang til åndelige indsigter, som giver livet substans og meningsfylde.

Luk øjnene og begynd at se – og lad mig i ”Find ind til sjælens lys” guide dig ind i en for mange endnu ukendt verden i, og lære dig at kontakte dine egne evner til clairvoyance og healing.

BEMÆRK: Hvis du køber både bogen og min helt nye notesbog: “Mine spirituelle noter” samlet, sparer du kr. 20,-

Mere tilgængelig end mange andre spirituelle bøger

Med min første udgivelse i en række af spirituelle bøger, tager du med Find ind til sjælens lys nogle vigtige skridt i retningen af at begynde at leve mere i overensstemmelse med dig selv og den vej, du ønsker at gå i livet.

Du lærer om intuition, healing, clairvoyance, chakrasystemet, energikroppen, reinkarnation, sjælekontakt og tegn fra den anden side, hvordan universet guider dig og meget mere.

Min filosofi bag bogen er at gøre den lettere tilgængelig og meget nemmere at lære fra end mange af de andre spirituelle bøger, der findes derude. Jeg håber inderligt at du kan mærke dette, når du læser den.

 

Den første i en række af spirituelle bøger

Jeg havde ikke forestillet mig at denne bog ville være hele 10 år undervejs, men må erkende at den lange proces har givet hele bogen en helt fantastisk helhed og modenhed. Det havde jeg nok ikke kunne have givet den i samme grad for 8-10 år siden.

Trods denne lange skriveperiode, har jeg absolut fået blod på tanden til at skrive flere spirituelle bøger.

 

Mere om spirituelle bøger, kurser og workshops

Jeg har været spirituel hele mit liv, og har siden 2005 lavet rigtig mange kurser, workshops, uddannelser, foredrag og andre spirituelle ydelser. Det har ført til en stigende efterspørgsel efter om jeg ikke også havde bøger, så interesserede kunne fordybe sig selv. Det har jeg nu taget hul på med denne bog, og har planer om flere 🙂

Du kan også købe Find ind til sjælens lysSAXO.com og Bog&Idé 

Vil du vide mere om mig, min baggrund og min egen spirituelle udvikling kan du læse om det her. Er du mere til at lytte end læse, skal du prøve min nyeste podcast på Podimo; Usynligt selskab

Vægt 0,5 kg
Variant

Bog, Bog + notesbog

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"