Få positiv energi ind i hverdagen

Få positiv energi ind i hverdagen

Får du nok energi af dit privatliv og dit arbejdsliv? Af de mennesker, du omgiver dig med? Har du selv valgt dem? Og ville du vælge dem igen i dag?

Hvordan mærker du din egen energi i hverdagen? Hvilke stemninger dominerer? Og hvilke tanker har du? Er det positive tanker? Eller er det drænende negative tanker? Løfter eller tynger du dig selv?

Er du bevidst, når du står foran spejlet? Giver du dig selv et kompliment, eller finder du fem fejl?

Overstående spørgsmål er alle åbninger, små forandringer, der tilsammen vil gøre en stor forskel. Det handler om at finde ind til årsagen bag hverdagens store og små ubalancer.

Husk, at du i bund og grund er den eneste, der kan tiltrække den energi og kærlighed, du ønsker. Det begynder alt sammen med dig. Så prøv i din hverdag at sætte dine egne behov højt. Selvfølgelig skal din hverdag hænge sammen, og du skal være alt muligt for andre – men vær noget for dig selv først. Tal pænt og kærligt til dig selv. Det vil kunne komme dine omgivelser til gode. Jeg ved, at det kan virke banalt eller som småting, men jeg ved også, hvor stor en forskel det gør. Det er ved at ændre de små detaljer, at du skaber store forandringer.

Jeg er selv ud af en søskendeflok på syv, så det har krævet noget af mig at lære at sætte mine egne behov på dagsordenen. Tidligere blev jeg ved med at give og give til andre, selvom jeg slet ikke havde mere at give af. Derfor ved jeg også, at man kan lære det.

Det handler slet ikke om at være selvoptaget eller egoistisk – det handler om, at du er den eneste ene, der kan leve og nyde dit liv. Ingen andre kan påtage sig den opgave. Og du er her på Jorden for at nyde livet. For at tiltrække livets glæder på alle mulige planer. Det sker, når du tager tiden til netop at nyde livet og være taknemmelig. Du tiltrækker også det gode liv, når du har det som et grundlæggende første princip, at du fortjener at have det godt, og at det er dit ansvar at sørge for, at du har det godt.

Find Ind Til Sjælens Lys

Få konkrete øvelser og inspiration til dette i min bog – ’FIND IND TIL SJÆLENS LYS’

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"