Tegn i hverdagen

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der er gået over på den anden side og nu følger og støtter mig i hverdagen.

Engletegnene er mange, og jo mere du ser efter dem og anerkender dem, desto mere vil de dukke op i dit liv og guide dig i stort og småt. Begynd for eksempel at lægge mærke til talrækker, der bliver ved med at dukke op. Det kan være, at du bliver ved at se det samme tidspunkt, for eksempel 11:11 eller 22:22, eller det kan være andre tal, som dukker op igen og igen. Slå tallet op som et “Angel number” på Google, og se, hvad beskeden til dig er.

Skriv bare “Angel number (og for eksempel) 2222” i søgefeltet, og læs englenes besked til dig, måske får du en besked, som resonerer dybt.

Beskeder kommer også ofte gennem dyr, og du kan begynde at lægge mærke til særligt fugle og sommerfugle, som kontakter dig, eller som viser sig på usædvanlige steder.

Jeg har for eksempel mødt en sommerfugl i en kirke i december, og jeg har også uden at ville det haft en larmende krage med i kirke, vel vidende at det var min kære gamle mormor, som ville deltage i ceremonien.

Skønt, at hun var der.

Læs også:

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

2 kommentarer til “Tegn i hverdagen”

    1. Kæreste Peter,

      JA!🙏 Det er muligt at finde ud af, via at følge sjælens rejse fra din morfar og om den er fløjet ind i stevs krop 🪽

      Glædelig jul Rikke 🎄🙏✨

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"