Hjælp i det alternative

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som for eksempel kan se sygdomme i de æteriske lag, før de manifesterer sig i kroppen. De kan også se, hvor der energetisk skal sættes ind, hvis sygdommen eller ubalancen først har manifesteret sig.

Heldigvis bliver der flere og flere af disse helbredere rundtomkring, og internettet har gjort det langt nemmere at finde frem til dem og finde en, man føler, man har en god kontakt med. De arbejder inden for et felt, som kræver den største ansvarlighed, og det er vigtigt, at du føler dig tryg i mødet med en, der skal hjælpe dig.

Du må aldrig ukritisk lade mennesker med psykiske evner tale dig væk fra lægevidenskaben og behandlinger, der henvender sig til den fysiske krop. Mærk altid selv efter! Ofte kan det alternative være et godt supplement til konventionelle metoder, og nogle gange helt et alternativ. Al medicin har bivirkninger, og disse kan til tider være værre end den oprindelige sygdom eller ubalance. På nogen områder er vores sygdomsbehandling i mine øjne stærkt misforstået eller forældet, fordi den er så mekanisk og symptom- i stedet for årsagsfokuseret.

Behandlere og clairvoyante har som regel de bedste intentioner, men det er ikke altid det samme som de bedste evner eller det bedste udfald. Man skal selvfølgelig forholde sig kritisk over for alle indgreb i kroppen, særligt operative, og til alverdens medicin af både konventionel og alternativ slags. Ofte er det godt med en second og third opinion. Og mærk altid selv efter. Din intuition vil vide, hvad du bør gøre – når du kan lægge frygt og bekymringer til side.

Vi lever i en fysisk krop, og bare fordi problemet er opstået energetisk, betyder det ikke, at det ikke også kræver en mekanisk behandling. Symptomlindring er ikke altid “bare” symptomlindring – det kan også give krop og sind plads til at helbrede, når energien får en pause fra at holde smertestangen.

Søger du akut svar på en problemstilling i dit liv?

Så har du som noget nyt mulighed for at sende mig dit konkrete spørgsmål via e-mail og jeg vil besvare dit spørgsmål inden for 72 timer. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, hvad end der ligger dig på sinde, men vær opmærksom på, at jeg af etiske årsager kun kan stille ind på dig og ikke på andre personer, men kun på dit forhold til personen.

BEMÆRK: I tilfælde af at jeg vurdere at dit stillede spørgsmål er for åbent, vil jeg skrive retur til dig, for at bede om et mere konkret spørgsmål, for at sikre at du får den mest brugbare besvarelse. I det tilfælde kan der gå op til 72 timer fra at jeg modtager svar fra dig, til du får svar på dit spørgsmål.

Kun 250,- pr. spørgsmål – Stil op til tre spørgsmål af gangen.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"