Karma og energetiske lovmæssigheder

Karma og energetiske lovmæssigheder

Karma er et begreb, som har spredt sig fra spirituelle trossystemer og ud i vores almindelige hverdagssprog. Det tror jeg, at det har, fordi det er en meget grundlæggende lovmæssighed i vores virkelighed. Karma handler populært sagt om, at det, du sender ud i verden, vil vende tilbage til dig. Det gælder i spirituel henseende i dette liv, men også på tværs af livene, så du er født ind i dette liv og karma. Også karma er et energisk fænomen. Alt, hvad du oplever, er udtryk for energi i dig, og endda energi, som du har opsamlet gennem adskillige liv.

 Karma er aldrig en straf eller en gengældelse – Karma er læring, årsag og konsekvens. For enhver handling findes en tilsvarende konsekvens. Derfor skal man tage godt vare på sin energi, sine tanker og sine handlinger. Der er karma i spil, når du løber fra dit ansvar og lader andre stå med det. Der er karma i spil, når du ikke gør det, som er bedst i situationen, men der er også karma i spil i alle de situationer, hvor du gør noget godt for dig og andre – sender et smil eller gør dig umage med at hjælpe et medmenneske. Karma skal ikke forstås som hverken straf eller hævn eller belønning, men blot som princippet om, at alle handlinger har konsekvenser. Vores handlinger er derfor betydningsfulde for os selv og vores omgivelser.

Her kan jeg komme med en anvisning til en af de mest simple,  men frugtbare spirituelle praksisser, der findes:

GØR GODE GERNINGER! DET ER DEN BEDSTE ENERGISK-ØKONOMISKE INVESTERING I VERDEN!

Køb ind for din syge nabo. Giv blomster til en, der har brug for opmuntring. Gøre noget rart for din kæreste eller dine børn. Hjælp en fremmed, der ser ud til ar være faret vild. Gør ikke disse ting, hvis du er drænet og i stedet burde tage dig af dig selv først, men gør det med dit overskud, og du vil opleve, at det kun skaber mere overskud. Den medmenneskelige empati og omsorg er den bedste vej til at finde ind i et meningsfyldt liv. For vi bliver til dem, vi er, når vi forbinder os til andre. Universet er ikke partisk. Det er hverken for det gode eller det onde – sådan fungere energi ikke og heller ikke karma. Det begynder altid med dig selv. Tal til dig selv, som du gerne vil tale til andre. Tænk om dig selv, som du gerne vil tænke om andre, og elsk dig selv, som du gerne vil elske andre. Det er centralt, fordi din indre mentale, følelsesmæssige og energiske tilstand er afgørende for, at du kan give noget til andre. Og de fleste af os skal tage et opgøre med en indre stemme, som er alt, alt for streng.

Det hele handler om den gammelkendte energiske lov, som man skal holde sig for øje: Lige tiltrækker lige, og hvis du gerne vil tiltrække en særlig energi i dit liv, er det om selv at stille ind på den frekvens og begynde at dyrke følelsen. Og det kan gøres på mange måder.

Derfor er en anden af de bedste vaner, du nogensinde vil få i dit liv, at opsøge og dyrke følelsen af taknemmelighed i stort og småt. Skriv for eksempel en taknemmelighedsdagbog. Det behøver ikke kræve meget af dig – du kan have en bog ved dit natbord, hvor du hurtigt nedfælder tre ting, du har været taknemmelig for i løbet af dagen, eller du kan gøre det om morgenen og fokusere på tre ting, som du glæder dig til og er taknemmelig for at kunne se frem til i løbet af dagen. Når du først kommer i gang, kan det være meget svært at begrænse dig til bare tre ting.

Ønsker du god energi og karma til din hverdag? Så tilmeld dig DAGENS BUDSKAB

Helt lavpraktisk modtager du dagens budskab i din e-mail alle hverdage. Budskaberne kommer i kort og konkret form, som du nemt kan bruge til at skabe ny energi, ny retning og ny glæde i din hverdag. De vil også hjælpe dig med at leve i større harmoni med din spiritualitet og dine clairvoyantiske evner. 

Samtidig vil dagens budskab indeholder også tips, udtalelser og citater om clairvoyance, kanalisering, afdøde kontakt, meditation og healing.

Alt dette vil berige dig og guide dig til et mere positivt, meditativt, opløftende, energifyldt, kærligt og spirituelt liv.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

2 kommentarer til “Karma og energetiske lovmæssigheder”

  1. Kæreste Birgit,

   DAGENS BUDSKAB er en meget smuk spirituel rejse for dig og din sjæl,
   Noget er personligt og noget er ekstrem lærering til din spirituelle udvikling,
   En åndelig støtte til DIN hverdag 🔮🙏☀️
   Noget jeg selv har svaret i min rejse,
   Virkelig effektivt til at holde fast i dit lys og indføling i din dagligdag 🙏🔮✨

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"