Clairvoyance til børn

Clairvoyance til børn

Kan børn få clairvoyance? Svaret er ja, og jeg tilbyder det gerne, så længe at værgen har givet tilladelse. Forældre eller andre pårørende er naturligvis velkomne til at være tilstede under clairvoyancen. For nogle børn kan en seance nemlig godt føles en smule overvældende, men de får ikke mere, end de kan håndtere.

Clairvoyance til børn har en lang række positive og givende eftervirkninger, der kan hjælpe dem i deres videre færd i livet. Det kan give dem en enorm ro, forståelse af sig selv og deres evner, og hjælpe dem med at fokusere og gå i den retning, der er bedst for dem.
Jeg har gennem tiden haft mange børn inde til en clairvoyance. Børn med angst, stress, søvnproblemer, anoreksi, depression, sorg osv. Børn der har været udsat for tragiske oplevelser – lige fra mors og fars skilsmisse til at have mistet en forældre eller deres elskede hund.

Her har clairvoyancen netop kunne give dem de svar, den ro og den indsigt, som de har haft brug for. Det har lært dem at turde kigge indad. For kun sådan kan de lære at kigge udad.
Uanset om du oplever konkrete symptomer hos dit barn eller ej, vil dig og dit barn altid kunne tage noget positivt med hjem efter en clairvoyance.
Så lyder dette relevant for dit barn eller bare spændende? Så kan du læse mere om mine clairvoyancetilbud her: https://www.rikkerasmussen.dk/clairvoyance

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"