Bønnens kraft

Bønnens kraft

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Over hele verden, på tværs af kulturer og religioner, beder mennesker. En bøn er en universel ting, vi mennesker benytter os af, når hjælpen og vejledningen fra de højere magter synes nødvendig. Når vi har vores kære i tankerne. Når vi står over for store udfordringer og svære spørgsmål. Når vi har høje mål og forventninger til os selv – og meget andet.

Verden, livet og de mange ting, vi møder på vores vej, kan til tider synes overvældende. Det kan skabe et behov hos mennesket for at blive hørt, og ikke altid er et andet menneske den oplagte lytter. Der kan være behov for en mindre personlig og forpligtende samtale, som ikke når videre, når det sidste ord er sagt. En måde hvorpå vi skåner både os selv, men også vores omgivelser og nærmeste for vores indre konflikter. Netop her er en bøn det perfekte redskab. For uanset, hvad du praktiserer, vil der altid blive lyttet.

Intet problem er for småt til en bøn. En bøn kan være svaret på ethvert spørgsmål. Den hjælper os med at holde fokus og flow i en travl hverdag, enten ved skabe eller genoprette den. Så vigtigst af alt. Uanset hvor du befinder dig i dit liv, og hvad du måtte stå over for som menneske, er det altid bedre at bede fremfor at bekymre sig.

Jeg selv beder for min familie, mere kærlighed på Jorden, og i den grad for hver enkelt klient og kursist, der træder ind i min praksis. Jeg beder til at kærligheden må vokse og gro i hver enkelt af jer alle sammen.

Så lad os alle bede. I bønnen giver du dig selv kærlighed, og derigennem får du en styrke til at give kærlighed til alle omkring dig.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *