Bønnens kraft

Bønnens kraft

Over hele verden, på tværs af kulturer og religioner, beder mennesker. En bøn er en universel ting, vi mennesker benytter os af, når hjælpen og vejledningen fra de højere magter synes nødvendig. Når vi har vores kære i tankerne. Når vi står over for store udfordringer og svære spørgsmål. Når vi har høje mål og forventninger til os selv – og meget andet.

Verden, livet og de mange ting, vi møder på vores vej, kan til tider synes overvældende. Det kan skabe et behov hos mennesket for at blive hørt, og ikke altid er et andet menneske den oplagte lytter. Der kan være behov for en mindre personlig og forpligtende samtale, som ikke når videre, når det sidste ord er sagt. En måde hvorpå vi skåner både os selv, men også vores omgivelser og nærmeste for vores indre konflikter. Netop her er en bøn det perfekte redskab. For uanset, hvad du praktiserer, vil der altid blive lyttet.

Intet problem er for småt til en bøn. En bøn kan være svaret på ethvert spørgsmål. Den hjælper os med at holde fokus og flow i en travl hverdag, enten ved skabe eller genoprette den. Så vigtigst af alt. Uanset hvor du befinder dig i dit liv, og hvad du måtte stå over for som menneske, er det altid bedre at bede fremfor at bekymre sig.

Jeg selv beder for min familie, mere kærlighed på Jorden, og i den grad for hver enkelt klient og kursist, der træder ind i min praksis. Jeg beder til at kærligheden må vokse og gro i hver enkelt af jer alle sammen.

Så lad os alle bede. I bønnen giver du dig selv kærlighed, og derigennem får du en styrke til at give kærlighed til alle omkring dig.

Læs også:

Døden er en smuk overgang

Et uddrag fra bogen – FIND IND TIL SJÆLENS LYS Jeg ønsker at vi skal blive mere fortrolige med døden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV