Clairvoyance til børn

Clairvoyance til børn

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Kan børn få clairvoyance? Svaret er ja, og jeg tilbyder det gerne, så længe at værgen har givet tilladelse. Forældre eller andre pårørende er naturligvis velkomne til at være tilstede under clairvoyancen. For nogle børn kan en seance nemlig godt føles en smule overvældende, men de får ikke mere, end de kan håndtere.

Clairvoyance til børn har en lang række positive og givende eftervirkninger, der kan hjælpe dem i deres videre færd i livet. Det kan give dem en enorm ro, forståelse af sig selv og deres evner, og hjælpe dem med at fokusere og gå i den retning, der er bedst for dem.
Jeg har gennem tiden haft mange børn inde til en clairvoyance. Børn med angst, stress, søvnproblemer, anoreksi, depression, sorg osv. Børn der har været udsat for tragiske oplevelser – lige fra mors og fars skilsmisse til at have mistet en forældre eller deres elskede hund.

Her har clairvoyancen netop kunne give dem de svar, den ro og den indsigt, som de har haft brug for. Det har lært dem at turde kigge indad. For kun sådan kan de lære at kigge udad.
Uanset om du oplever konkrete symptomer hos dit barn eller ej, vil dig og dit barn altid kunne tage noget positivt med hjem efter en clairvoyance.
Så lyder dette relevant for dit barn eller bare spændende? Så kan du læse mere om mine clairvoyancetilbud her: https://www.rikkerasmussen.dk/clairvoyance

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *