Dæmoner – findes de?

Dæmoner – findes de?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Findes der dæmoner? Ikke i mit univers. Der findes kun lys og kærlighed. Men inden for en lang række religioner optræder der dæmoner og djævle, oftest i skikkelse af den kendte karakter ”Satan”.

I kristendommen er Satan den dæmon, der er til for at friste og sætte menneskene på prøve. På samme måde i jødedommen, dog som tjener blandt de himmelske væsener, har ”Modstanderen”, som han kaldes, til opgave at sætte menneskene på prøve og teste deres retfærdighed. I Islam opræder Satan i skikkelse af ildånden ”Iblis”. En såkaldt ”djinni” og anfører for de andre djinnier.

I min overbevisning, er djævlen skabt i vores hjerner, og blot en personificering af vores negative tanker. Et godt eksempel er billedet af den gode engel og den onde djævel i Anders And, som vi alle kender.

Hjernen skal tæmmes. Ellers tænker vi op til 80 % negative tanker, mener forskere. Tanker der kun står i vejen for vores drømme, og det vi gerne vil opnå. Selvbetvivlende tanker som “det går nok ikke”, “jeg er ikke god nok”, “jeg lykkes nok ikke” osv. Men hvordan kan vi ændre vores tanker og blive fri for det negative?

1. Tænk over hvad du tænker og bliv bevidst om dine tanker.

2. Hvis dine tanker er uhensigtsmæssige, så spørg dig selv: “Er det jeg tænker nu fakta eller formodning”.

3. Hvad kan jeg tænke i stedet for, så situationen bliver bedre for mig.

Sjælen og lyset vil altid bestå, og valget er vores eget hver eneste dag. Vælger du lyset eller mørket? Jeg vælger lyset. Jeg vælger den rene og ufiltrerede kommunikation med sjælen hver dag, når jeg kommunikerer med de afdøde via min klargøring, syn, hørelse, duft og smagssans. Den reneste og mest healende kommunikation. Sjæl til sjæl i lyset.

Se min medvirken i DR2-programmet ‘Dæmonernes Nat’ (2019) på DRTV nu: https://www.dr.dk/tv/se/daemonernes-nat/daemonernes-nat-2/daemonernes-nat

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *