Dæmoner – findes de?

Dæmoner – findes de?

Findes der dæmoner? Ikke i mit univers. Der findes kun lys og kærlighed. Men inden for en lang række religioner optræder der dæmoner og djævle, oftest i skikkelse af den kendte karakter ”Satan”.

I kristendommen er Satan den dæmon, der er til for at friste og sætte menneskene på prøve. På samme måde i jødedommen, dog som tjener blandt de himmelske væsener, har ”Modstanderen”, som han kaldes, til opgave at sætte menneskene på prøve og teste deres retfærdighed. I Islam opræder Satan i skikkelse af ildånden ”Iblis”. En såkaldt ”djinni” og anfører for de andre djinnier.

I min overbevisning, er djævlen skabt i vores hjerner, og blot en personificering af vores negative tanker. Et godt eksempel er billedet af den gode engel og den onde djævel i Anders And, som vi alle kender.

Hjernen skal tæmmes. Ellers tænker vi op til 80 % negative tanker, mener forskere. Tanker der kun står i vejen for vores drømme, og det vi gerne vil opnå. Selvbetvivlende tanker som “det går nok ikke”, “jeg er ikke god nok”, “jeg lykkes nok ikke” osv. Men hvordan kan vi ændre vores tanker og blive fri for det negative?

1. Tænk over hvad du tænker og bliv bevidst om dine tanker.

2. Hvis dine tanker er uhensigtsmæssige, så spørg dig selv: “Er det jeg tænker nu fakta eller formodning”.

3. Hvad kan jeg tænke i stedet for, så situationen bliver bedre for mig.

Sjælen og lyset vil altid bestå, og valget er vores eget hver eneste dag. Vælger du lyset eller mørket? Jeg vælger lyset. Jeg vælger den rene og ufiltrerede kommunikation med sjælen hver dag, når jeg kommunikerer med de afdøde via min klargøring, syn, hørelse, duft og smagssans. Den reneste og mest healende kommunikation. Sjæl til sjæl i lyset.

Se min medvirken i DR2-programmet ‘Dæmonernes Nat’ (2019) på DRTV nu: https://www.dr.dk/tv/se/daemonernes-nat/daemonernes-nat-2/daemonernes-nat

Læs også:

Døden er en smuk overgang

Et uddrag fra bogen – FIND IND TIL SJÆLENS LYS Jeg ønsker at vi skal blive mere fortrolige med døden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV