De spirituelle børn

De spirituelle børn

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Alt det vi ikke forstår, forsøger vi ofte at ignorere, eller se som et problem, der skal løses. De såkaldte “spirituelle børn” er ikke en undtagelse.

Disse børn betegnes ofte som sære, unormale, hyperaktive, skizofrene og meget andet. Men vi har at gøre med børn med en helt særlig gave. Børnene har mange forskellige karaktertræk, men alle med det tilfælles, at de besidder specielle evner. Alt lige fra høj intelligens, stor medlidenhed og omsorg over for andre, grænseløs kreativitet og fantasi, forudseende evner, og meget mere. I takt med at de bliver ældre, giver de udtryk for, at de har en særlig mission, og udviser skepticisme over for de voksne, og hvordan de behandler jorden.
Jeg har selv haft æren af at møde flere af disse fantastiske familier. Familier bestående af stærke forældre, der blot mangler den rette guidning, og begavede, livsbekræftende børn, der har en indsigt og forståelse så stor, at man kan fornemme, at de er her af en større grund. Vi har nemlig brug for dem og den åndelige verden i den tid og udvikling, som vi befinder os i. De spirituelle børn er vores redning. De er højtudviklede spirituelle væsener, sendt til at hjælpe os. De skal belære og hjælpe os med at genoprette balancen i en verden, hvor vi som mennesker er kommet ud af kurs, og kommet længere væk fra os selv og vores spirituelle ophav.
Vores opgave er ikke at diagnosticere eller helbrede disse børn. For der ikke nogen sygdom. Vi skal lære at forstå dem – og den åndelige verden.

MIN KLIENTS HISTORIE

Som barn mistede min klient sin elskede farfar. Hendes første møde med døden og sorg i familien, der kan være svær at forstå og bearbejde som barn. I tiden efter begyndte hun at opleve sære ting, når hun skulle sove. Ting som skikkelser og ånder, der medførte mareridt, søvnbesvær og mavesmerter i en årrække. Hun var selv overbevist om, at det var den åndelige verden, som forsøgte at kommunikere noget til hende. Men hun vidste ikke hvad og hvorfor. Desværre er den åndelige verden et uhåndgribeligt emne for mange, og det kan derfor være svært at finde konkrete svar og få hjælp. Ingen læger, psykiatere eller eksperter kunne hjælpe hende, og vigtigst af alt, kunne de ikke forstå eller sætte sig ind i hendes situation. Denne forståelse viste sig at spille en afgørende rolle.
Som årene gik, fik hun til tider ro i tilværelsen bl.a. via meditation og kognitiv behandling. Men angsten og barndomstraumerne gav aldrig helt slip, og vendte tilbage fra tid til anden. Da min klient var tæt på 28 år, og havde gået med hendes problemer i ca. 20 år, mødte jeg hende endelig til en af mine åbne aftener. Sidenhen har hun deltaget i et af mine kurser for at få styrket sine psykiske evner, vi har renset hendes barndomshjem for ånder, og sidst men ikke mindst, er hun blevet mødt af den anerkendelse og forståelse, som hun hele tiden søgte efter. Det er dette, som i sidste ende har givet hende roen i tilværelsen. Min klient er et klokkeklart eksempel på et spirituelt barn, der manglende at blive hørt, forstået og taget alvorligt af sin omverden.

OM WORKSHOPPEN

Workshoppen for spirituelle børn henvender sig til både forældre og unge. Ser dit barn skikkelser eller kan dit barn læse andres tanker og følelser? Dette er bare nogle karakteristika, men så har du med stor sandsynlighed et spirituelt barn. Det er en stor gave, men en til tider stor opgave, der kan være svær at håndtere som forældre. I denne workshop vil I få brugbar viden og redskaber til at gøre dagligdagen nemmere – både for jer som forældre og jeres spirituelle barn. Er du ung og har spirituelle evner? Så er workshoppen også noget for dig. I workshoppen vil du blive gjort klogere på dig selv og dine evner. Vi vil forsøge at besvare, hvorfor du har dine evner, hvordan du bedst styrer dem, og hvordan du beskytter og udvikler videre på dem.

NÆSTE WORKSHOP

Dato: 14. juni 2020Tid: 10:00 – 12:00 Pris: 750,-Sted: Min praksis på Folkevej 28A, 2820 Gentofte Læs mere om workshoppen og book din tid her: https://www.rikkerasmussen.dk/spirituelle-born-workshop

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *