Det klare syn

Det klare syn

Clairvoyance – hvad betyder det egentlig?

Ordet i sig selv har sin oprindelse i Frankrig. ”Clair” betyder ”klar” og ”voyance” betyder ”syn”. Du kan nok gætte det. Clairvoyance betyder ”klarsyn”.

Clairvoyance udføres af en clairvoyant, der har evnen til at se og/eller få kontakt til det overnaturlige, paranormale, hændelser og fysiske ting. Clairvoyance kan ikke bevises videnskabeligt. Det er ofte et spørgsmål om, hvad den enkelte person tør tro på, og hvor åbent et sind vedkommende har. Skeptikere mener at folk handler ud fra clairvoyantens råd. Gennem mine mange års erfaring, er jeg dog af en anden overbevisning. Det handler om at turde tro. Gør man det, vil man finde ud af, at der er meget mere mellem himmel og jord. De daglige mirakler, som udfolder sig for mine klienter – mig selv inklusiv – ser jeg som et kæmpe privilegie.

Hjælp fra den åndelige verden benyttes faktisk en hel del steder. Vores kongehus for eksempel. Endda politiet. Når de søger efter forsvundne personer, vil de til tider gøre brug af os sprituelle til at lokalisere de eftersøgte.

Men hvordan foregår en individuel clairvoyance hos mig?

Hos mig er et intet problem for småt. Vi er alle forskellige, og hvis en konkret situation fylder meget hos dig, er det relevant. Det kan være udfordringer på jobbet, i familien, kærligheden til sig selv eller andre, helbred og psyke osv. Min hjælp står til din rådighed.

Jeg starter altid med at etablere kontakt til den åndelige verden. Med denne forbindelse vil jeg guide og fortælle dig om din fortid, nutid og ikke mindst, hvad der venter dig i fremtiden. Brænder du inde med spørgsmål om dig selv, giver en individuel clairvoyance hos mig også plads til det, og vil typisk foregå i slutningen af seancen. Vær opmærksom på, at jeg under en clairvoyance aldrig giver dig mere information end jeg vurderer, du kan håndtere.

Ingen kender dig så godt, som nære afdøde sjæle, hvis egne rødder er tætforbundet med dine. De er opmærksomme på dig i det daglige, og forsøger gerne at guide dig til at nå dine mål og drømme. Netop derfor vil kernen i din clairvoyance blive formet ud fra de budskaber, som de afdøde fortæller mig, i tæt samarbejde med mine egne guider. På den måde vil jeg hurtigt kunne tegne et klart billede af dit liv, dig som person, hvor du er nu og hvilken retning dine kære afdøde ønsker du skal. Så du får så smuk en fremtid som overhovedet muligt.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"