Din livsvej – En kanaliseret klarsynsrejse

Din livsvej – En kanaliseret klarsynsrejse

Begynd med at sætte eller lægge dig godt til rette et uforstyrret sted, hvor du er sikker på ikke at blive afbrudt. Sæt dig gerne i smukke omgivelser, ved et vindue med blomster på bordet eller andet levende, vibrerende liv, en kat, der spinder, udsigten til vindens spil gennem en trækrone, eller læg dig i en blød og indbydende redt seng. Tænd gerne et lys for at markere, at du nu indleder et energetisk, åndeligt arbejde. Bed måske som det første dine guider eller afdøde om at hjælpe dig med at få en ren og klar kontakt ind i energien.

Bed til, at kun det højeste og det bedste kommer igennem. Tag dig god tid.

Mærk din krop. Land i din krop, og bliv tung. Overgiv dig til det, som nu skal ske. Brug åndedrættet til at finde ind i dig selv. Dybe lange vejrtrækninger.

Giv helt slip. Lad alle forstyrrelser, al uro og al larm tone bort. Kan du ikke det, så find et andet tidspunkt.

Under denne klarsynsrejse vil du blive ført ud ad din livsvej. Det er præcis ligesom at se en vej, der bugter sig og udfolder sig for dit indre blik. En lysvej, som tegner dit liv.

Læn dig godt tilbage, og giv slip på dine tanker, fokuser kun på din dybe vejrtrækning via næsen; ind og ud. Brug gerne seks sekunder på både ind og udånding. Sørg for at afspænde i kæben. Prøv at fæstne tungen oppe i ganen, det lille trick gør det sværere for tanker at forstyrre.

Du kan også sætte en tommelfinger i hver tinding for at massere og slippe spændinger og alt det, som ikke tilhører dig eller bekommer dig godt. Massér, mens du siger: ”Jeg giver slip på alt det, der ikke giver mig god energi.”

Din livsvej vil tone frem

Læn dig endnu længere tilbage, måske kan du begynde at fornemme det smukkeste hvide lys. Vid, at lyset er der, om du kan se det eller ej. Se nu for dig, hvordan din livsvej begynder at tone frem som lysende stoppesteder.

Du kan vælge at se til venstre efter din fortid, eller du kan vælge at se efter bestemte tidsintervaller i dit liv. Du kan også give opmærksomhed til en særlige situation, som måske fylder. Det kan være noget, fra du var helt lille, som optager dig, og så kan du for at heale det se ind i det stoppested, der viser den periode.

Når du har fundet et stoppested og en situation, vil du se en scene udfolde sig. Du kan gå 360 grader rundt om det, der foregår, og se, hvad der egentlig skete dengang. Du vil kunne se dig selv, dine venner og din familie, alle, der har være implicerede i situationen, og du vil kunne observere og få nye perspektiver på situationen.

Nu kan du vælge at give situationen en masse lys, kærlighed og tilgivelse, så du skaber energipunkter frem for knudepunkter. Healingen kan give lys og lethed og hjælper med at trevle knuderne op.

Tag dig god tid her i din fortid, hvor du er landet. Det lønner sig i din nutid og din fremtid. Når du er klar til at forlade fortiden, vender du tilbage til den lysende sti.

Her fra den lysende stil vil du finde i endnu et stoppested, denne gang nutiden.

Ønsker du at læse mere? Se nedenstående link

Meditation der vil styrke din clairvoyance

Find flere meditationer i bogen – Clairvoyance i hverdagen

Find bogen her: https://rikkerasmussen.dk/vare/clairvoyance-i-hverdagen/

Clairvoyance i hverdagen

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"