Dit åndelige potentiale

Dit åndelige potentiale

Det spirituelle og åndelige fag trives godt i disse år, og det kan mærkes på kalenderen til min clairvoyantuddannelse. Derfor indfører jeg som noget helt nyt to hold om året. Holdet til september er booket op, men det nye hold starter d. 6. marts 2020 – og der er ledige pladser! Få et indblik i uddannelsen her, og tilmeld dig forneden, hvis det lyder som noget for dig!

Min clairvoyantuddannelse forener gammel og ny visdom inden for den åndelige verden. Aktuel og relevant visdom, som jeg gennem mine mange års erfaring og livslange spirituelle søgen har indsamlet, og som jeg ønsker at dele med netop dig! På den måde får du det bedst mulige udgangspunkt inden for clairvoyance, mediumship og healing, og er klædt ordentlig på, når du begiver dig ind i den åndelige verden.

Uddannelsen strækker sig over 5 måneder, hvor du sammen med 10-14 andre kursister vil træne og arbejde med dine spirituelle energier. Dette indebærer en lang række øvelser og træning af healende evner, åndelig kontakt og din indre balance. Alt dette med ét fælles mål: At finde frem til dit åndelige potentiale, og hvor dine spirituelle styrker og evner ligger.

Udtalelser fra tidl. kursister

“Denne uddannelse kan varmt anbefales. Det er en sindsyg rejse, og du skal virkelig ville rykke i din udvikling. Dit liv vil ta’ en drejning, og jeg lover dig at Rikke er ubarmhjertig dygtig til at guide dig hele vejen. Kæmpe kæmpe kærlighed og taknemmelighed til Rikke herfra.”

– Bente Bjerre, Butiksejer

”De fem måneder på uddannelsen var virkelig en livsændrende oplevelse. Mødet med Rikke Rasmussens clairvoyantuddannelse blev samtidig mødet med mig selv. Jeg havde ofte følt mig alene med mine oplevelser, mine fornemmelser og min måde at være i verden på, men da jeg startede på uddannelsen, blev jeg mødt af andre, der mærkede, at der var mere mellem himmel og jord.”

– Stine Buje, Forfatter

Praktisk info

Dato: Start d. 6. marts 2020 (slut d. 5. juni 2020)

Tid: 09:00 – 15:00

Sted: Folkevej 28A, 2820 Gentofte

Pris/betaling: DKK 36.000,- (depositum på DKK 6.000,- skal indbetales ved tilmelding, resten af beløbet kan fordeles på op til 10 rater, hvoraf sidste rate skal være betalt inden afslutning af kursus, medmindre andet er aftalt).

OBS: Udover uddannelsesweekenderne skal der afsættes tid til at gennemgå fagligt materiale, meditere, have prøvekaniner samt arbejde i cirkelgruppe med dine medstuderende.

Tilmelding: Ring på 2680 6964 eller skriv til rikke@rikkerasmussen.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"