Far og søn i hver sin verden

Far og søn i hver sin verden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Jeg har for nyligt fået min dejlige praksis istandsat. I den forbindelse får jeg besøg af Michael, der skal stå for at slibe gulvene. En ting, jeg dog bider mærke i. Han kommer ikke alene. Jo vist, for det blotte øje gør han. Men gennem clairvoyancens syn, ser jeg endnu en skikkelse. På hans skulder hænger Michaels afdøde far. Hans far havde klæbet sig til sin søn siden hans død, og af en helt særlig grund.

Michael og jeg sætter os ned og begynder at snakke, og han åbner op omkring hans barndom. Michaels barndom var ikke en af dem, man husker tilbage på, som en tid med tryghed og kærlighed. Det var en barndom fyldt med druk, tæsk og svigt. Derfor hang hans far på skulderen af ham. Han ville sige undskyld, og udtrykke hans skam over, ikke at have stået op for sin egen søn. Han ville undskylde for, ikke have stoppet moderen med at slå. For det var ifølge Michael, hende der var gal i hovedet.

Michael havde gennem længere tid kunne fornemme, at han ikke var alene. Men han kunne ikke sætte ord på det. Han havde følt i årevis, at noget sad fast på ham. At noget havde klæbet sig til ham – og dét var der. En klæbeånd i form af hans afdøde far. Uvisheden, som han havde båret rundt på så længe, var ved at drive ham til vanvid. Så det at få svar og klarhed, gav ham en enorm ro og glæde. Hans fars hilsen rørte ham dybt og gjorde ham stolt. Det gav ham følelsen af at blive fri. Og ikke kun Michael blev sat fri. Det gjorde hans far også. Han blev sendt over i lyset til hans elskede mor – Michaels farmor – der tog smukt imod sin søn.

Ved at bruge den åndelige verden som talerør, fik Michael og hans far, trods deres store afstand, talt ud om fortiden og udvist deres gensidige kærlighed. Så de begge kunne finde roen og komme videre. Den åndelige verden er nu fantastisk.

Har du mistet en person tæt på dig, som du ønsker at slutte fred med? Eller var der noget, som du ikke nåede at få sagt? Det giver afdødkontakten dig mulighed for. Læs mere om mine behandlinger inden for afdødkontakt lige her og book en tid.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *