Har du evner?

Har du evner?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Det er sikkert ikke et spørgsmål, du går og stiller dig selv. Men jeg har en lille hemmelighed, som jeg gerne vil fortælle dig – ja, det har du!

De færreste går måske og tænker over det, men vi har alle evner. De fleste af os besidder de 5 psykiske sanser – at høre, føle, se, smage og lugte. Disse sanser udgør 5 fantastiske evner, og selvom hovedparten af os har dem, er de med til at gøre os mennesker til noget ganske særligt.

Sanserne gør sig ikke kun gældende i den fysiske verden, og det som er synligt for det blotte øje. Flere mennesker har oplevelser, hvor de ved hjælp af disse sanser, opfanger signaler og energier fra den åndelige verden.

Nogle mennesker oplever at kunne høre de afdøde. Nogle kan føle deres kolde energi. Sjælen uden den fysiske krop er nemlig kold. Nogle ser de afdødes energi og sjæl. Nogle får en fornemmelse af noget genkendeligt og som kendetegner en af deres afdøde. Det kan være en pludselig smag af brunkager. Ikke hvilken som helst brunkager, men dem som din afdøde mormor altid lavede. Det kan være lugten af en cigar. Ikke hvilken som helst cigar, men den som din afdøde morfar sad og røg på i hans lænestol, når du var på besøg.

For nogle mennesker kan det dog være angstprovokerende at bruge disse evner. Hvorfor? Fordi man slipper kontrollen og kigger ind i sig selv. Men det er en nødvendighed. Man skal kigge indad for at man kan se udad. For de fleste giver forståelse, ja selv kærlighed, dem overskud, energi og appetit på at se mere indad.

Vi har altså alle evnerne – så hvorfor ikke bruge dem? I næste uge vil jeg vise dig en række øvelser, der netop kan hjælpe dig med at bruge disse evner, og yderligere styrke dem.

Har du haft lignende oplevelser? Så er der med stor sandsynlighed en afdød, der har forsøgt at komme i kontakt med dig, eller give dig et tegn. Er du interesseret i at genoptage kontakten med vedkommende? Så kan du læse mere om min ‘Afdød Kontakt Workshop’ lige her: https://rikkerasmussen.dk/afdod-kontakt-workshop/

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

2 kommentarer til “Har du evner?”

  1. Det har jeg helt bestemt. Kan huske tydeligt da min tante døde og i den sammme øjeblik kom hun for sige farvel da jeg var på arb. Ringede lige efter til min mor for høre hvordan det går og der sagde hun at lige før døde min tante.Så jeg er ikke i tvivl at jeg ofte mærker/ser noget. Så måske burde jeg dyrke mine sanser på et tidspunkt 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

    1. At få det hele med både åndeligt og fysisk gir det hele billede til det hele liv åndeligt som fysisk 🙏❤️🔮

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *