Har du evner?

Har du evner?

Det er sikkert ikke et spørgsmål, du går og stiller dig selv. Men jeg har en lille hemmelighed, som jeg gerne vil fortælle dig – ja, det har du!

De færreste går måske og tænker over det, men vi har alle evner. De fleste af os besidder de 5 psykiske sanser – at høre, føle, se, smage og lugte. Disse sanser udgør 5 fantastiske evner, og selvom hovedparten af os har dem, er de med til at gøre os mennesker til noget ganske særligt.

Sanserne gør sig ikke kun gældende i den fysiske verden, og det som er synligt for det blotte øje. Flere mennesker har oplevelser, hvor de ved hjælp af disse sanser, opfanger signaler og energier fra den åndelige verden.

Nogle mennesker oplever at kunne høre de afdøde. Nogle kan føle deres kolde energi. Sjælen uden den fysiske krop er nemlig kold. Nogle ser de afdødes energi og sjæl. Nogle får en fornemmelse af noget genkendeligt og som kendetegner en af deres afdøde. Det kan være en pludselig smag af brunkager. Ikke hvilken som helst brunkager, men dem som din afdøde mormor altid lavede. Det kan være lugten af en cigar. Ikke hvilken som helst cigar, men den som din afdøde morfar sad og røg på i hans lænestol, når du var på besøg.

For nogle mennesker kan det dog være angstprovokerende at bruge disse evner. Hvorfor? Fordi man slipper kontrollen og kigger ind i sig selv. Men det er en nødvendighed. Man skal kigge indad for at man kan se udad. For de fleste giver forståelse, ja selv kærlighed, dem overskud, energi og appetit på at se mere indad.

Vi har altså alle evnerne – så hvorfor ikke bruge dem? I næste uge vil jeg vise dig en række øvelser, der netop kan hjælpe dig med at bruge disse evner, og yderligere styrke dem.

Har du haft lignende oplevelser? Så er der med stor sandsynlighed en afdød, der har forsøgt at komme i kontakt med dig, eller give dig et tegn. Er du interesseret i at genoptage kontakten med vedkommende? Så kan du læse mere om min ‘Afdød Kontakt Workshop’ lige her: https://rikkerasmussen.dk/afdod-kontakt-workshop/

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"