Har du evner?

Har du evner?

Det er sikkert ikke et spørgsmål, du går og stiller dig selv. Men jeg har en lille hemmelighed, som jeg gerne vil fortælle dig – ja, det har du!

De færreste går måske og tænker over det, men vi har alle evner. De fleste af os besidder de 5 psykiske sanser – at høre, føle, se, smage og lugte. Disse sanser udgør 5 fantastiske evner, og selvom hovedparten af os har dem, er de med til at gøre os mennesker til noget ganske særligt.

Sanserne gør sig ikke kun gældende i den fysiske verden, og det som er synligt for det blotte øje. Flere mennesker har oplevelser, hvor de ved hjælp af disse sanser, opfanger signaler og energier fra den åndelige verden.

Nogle mennesker oplever at kunne høre de afdøde. Nogle kan føle deres kolde energi. Sjælen uden den fysiske krop er nemlig kold. Nogle ser de afdødes energi og sjæl. Nogle får en fornemmelse af noget genkendeligt og som kendetegner en af deres afdøde. Det kan være en pludselig smag af brunkager. Ikke hvilken som helst brunkager, men dem som din afdøde mormor altid lavede. Det kan være lugten af en cigar. Ikke hvilken som helst cigar, men den som din afdøde morfar sad og røg på i hans lænestol, når du var på besøg.

For nogle mennesker kan det dog være angstprovokerende at bruge disse evner. Hvorfor? Fordi man slipper kontrollen og kigger ind i sig selv. Men det er en nødvendighed. Man skal kigge indad for at man kan se udad. For de fleste giver forståelse, ja selv kærlighed, dem overskud, energi og appetit på at se mere indad.

Vi har altså alle evnerne – så hvorfor ikke bruge dem? I næste uge vil jeg vise dig en række øvelser, der netop kan hjælpe dig med at bruge disse evner, og yderligere styrke dem.

Har du haft lignende oplevelser? Så er der med stor sandsynlighed en afdød, der har forsøgt at komme i kontakt med dig, eller give dig et tegn. Er du interesseret i at genoptage kontakten med vedkommende? Så kan du læse mere om min ‘Afdød Kontakt Workshop’ lige her: https://rikkerasmussen.dk/afdod-kontakt-workshop/

Læs også:

2 kommentarer til “Har du evner?”

 1. Jeg oplevede igår en mærkelig lugt da jeg sad i mit køkken . Efter nogle minutter måske 5 min gik jeg ind til min mand og fortalte om den underlige lugt og han fortalte der også lige havde været en mærkelig lugt i stuen som forsvandt lige så hurtig som den kom. Jeg sagde det lugtede af gammel cigar el.lig. hvilket han gav mig ret i, han gik med i køkkenet og kunne også stadig lugte den lugt. Og så forsvandt den. Det er mærkeligt hvad det er. Kan du evt guide mig til at finde svar. For synes det opstår flere episoder, dog over år men oplevelser der er uforklarlige

  Mvh Lena Jensen

  1. Kæreste Lene,

   Lugten kommer fra afdøde der ønsker kontakt, måden denne afdød manifestere sig på,
   Så kan i genkende lugten fra en af jeres kære afdøde.

   Glædelig jul Rikke 🙏♥️

Der er lukket for kommentarer.

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV