Kærlighed i alle dimensioner

Kærlighed i alle dimensioner

At indgå i ægteskab, er en hellig handling, og mange vil sikkert sige at det ligefrem er en guddommelig handling.

Ægteskabet er i historisk perspektiv helligt i form af en religiøs handling, men som så mange andre ting i vores samfund er også opfattelsen af ægteskab under opbrud – heldigvis mest i positiv forstand.

Brudepar i dag kan gifte sig af utrolig mange årsager, bl.a. kærlighed, religion, familie, tryghed, økonomi, et efternavn og børn, bare for at nævne nogle stykker.

For de brudepar, der føler sig som ægte sjælevenner, som tror på at der er mere mellem himmel og jord, og som ønsker at blive forenet i ægteskabet under helt særlige omstændigheder, er der nu (kærligt) håb i sigte.

 

En forfriskende vidunderlig vielse

Jeg vil her give et eksempel, hvor jeg for nylig havde den kæmpe store ære at velsigne et usædvanligt skønt brudepar i det åndelige lys.

Denne meget smukke begivenhed, viste hvordan den traditionelle vielse kunne gå hånd i hånd med hjertegribende sang, ægte og inderlig kærlighed mellem brud og gom, samt ikke mindst videregivelsen af nogle meget unikke kærlighedsfyldte budskaber til brudeparret.

Alt dette blev garneret med spirituelle råd og guidance omkring hvordan brud og gom i fællesskab kunne forme deres fremtid som lykkelige ægtefolk.

Det var en helt fantastisk fornøjelse at se brudeparret udstråle, være omgivet af og ikke mindst blive beriget med den vildeste kærlighedsfyldte energi – både åndelig såvel som fysisk.

Alt i alt var begivenheden nok noget af det mest guddommeligt smukke jeg længe har været vidne til, og som formidler af de åndelige budskaber og den spirituelle kærlighed, findes der ikke noget mere livsbekræftende and sådanne begivenheder.

Hvordan er en åndelig vielse anderledes?

I traditionel forstand foregår vielser for det meste i kirken, hvor en præst, som bemyndiget person, gennemfører ceremonien. I kirken sker vielsen i den kristne tro, og på en smuk og velkendt måde. En ceremoni, hvor mennesker forenes i Guds hus og hvor der synges, fejres og velsignes, kan de fleste mennesker i vores lille land forholde sig til.

En anden kendt form for vielse kan ske på det lokale rådhus, hvor en dertil bemyndiget person bekræfter ægteskabets indgåelse. Denne form er mindre ceremoniel, men ikke desto mindre en fuld, formel og regelret vielse, hvor alt sker efter reglerne, og man træder ud af døren som rette ægtefolk.

Begge disse typer vielser kan også foregå andre steder, fx ved strande, i haver el.lign. Det eneste krav er tilstedeværelse af den til den officielle vielse bemyndigede person.

En spirituel eller åndelig vielse er mindre religiøs og mindre formel, men så meget mere personlig, inderlig, kærlighedsfyldt, individuel og dyb. En spirituel eller åndelig vielse er ikke officielt anderkendt som vielse, og skal derfor ske som et supplement til den formelle vielse i kirken, på rådhuset eller et tredje sted.

Kærlighed, bare kærlighed

De par, som ønsker en åndelig vielse, har mange forskellige grunde dertil. Nogle gør det for at mærke hele universets kærlighed, nogle for at invitere afdøde venner og slægtninge med til denne store livsbegivenhed, og andre for at skabe en fejring befriet for det religiøse, det formelle og det konforme.

En fællesnævner, jeg mærker meget intenst hos par, der ønsker en åndelig vielse, er samhørighed og ægte kærlighed. Det er en følelse af at være i selskab med to mennesker, der er blevet, og vil være endnu mere, sjælevenner.

To mennesker, der har udviklet kærlighedsbånd, der fortjener meget mere end en traditionel vielse, for at blive helt og ægte bundet sammen.

En brud og en gom, der har givet sig hent til både hinanden og til kærligheden, og søger noget ægte og unikt guddommeligt i fejringen af deres ægteskab.

En fælles skabelse

Som jeg nævnte i eksemplet, er det ikke kun mig som budbringer af åndelige budskaber, der former en spirituel vielse, men snarere et fællesskab mellem brudeparret, gæsterne – både dem der er fysisk til stede såvel som de, der er der kun er der som sjæle, og så jeg selv.

Alle i dette fællesskab deltager i og bidrager til den energi, der skaber stemningen, og på den måde gør vielsen unik og intens.

Mit eget bidrag er primært de spirituelle budskaber og åndelig guidance, der leder brudeparret på rette vej mod større samhørighed, storslået lykke og et bedre hele – som individer og som ægtepar.

Med det sagt, så findes der lige så mange forskellige åndelige vielser, som der findes brudepar, for alle er heldigvis forskellige, og det er bl.a. det der gør åndelige vielser så personlige og specielle for netop den brud og den gom, der oplever det til deres bryllup.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"