Kontakt til mor og afdøde søn

Kontakt til mor og afdøde søn

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Jeg havde for ganske nyligt den dejligste lille familie til klarsyn på Aalborg Kloster. Louise var mødt op sammen med sin mand og skønne datter, Alba, i håb om at få kontakt til Louises mor og afdøde søn, som de desværre aldrig nåede at møde i den fysiske verden. Og det fik vi!

Louise med sin dejlige datter Alba.

Efter seancen satte Louise nogle ord på oplevelsen:

“Den vildeste aften!”

“Jeg har været til klarsynsdemonstration med skønne Rikke Rasmussen.”

“Jeg havde håbet at min mor bankede på og ville igennem – og det gjorde hun! Det samme

var min lille ‘babyboy’, som vi aldrig nåede at lære og kende. Jeg har aldrig været i tvivl om,

at hun af og til besøger os, og det fik jeg i den grad bekræftet i aften.”

“Det var smukt og rørende, tårene trillede og energierne summede på Aalborgs gamle

kloster. Tak!”

Louise er ikke den eneste taknemmelige. Den største tak skal lyde fra mig! Jeg takker hende

for at møde op, men vigtigst af alt, at vise den enorme tiltro til mig, og dele ud af noget af så

stor personlig betydning og værdi. At kunne give et andet menneske denne oplevelse, og at

være en del af denne slags, er den største gave.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *