Krystalkuglens Kraft

Krystalkuglens Kraft

Krystalkuglen kan spores helt tilbage fra 800- til 1300-tallet blandt sigøjnere, hvor man kan se, hvordan de brugte den til forudsigelser og fremtidsspåning.

Jeg har spirituelle rødder på begge sider af mine forældre. Medieskabet fra min mors side, og i min farmors slægt finder man netop sigøjnere. Det er altså fra hendes side, hvor mine sigøjnergener, mine egenskaber inden for healing, og min brug af krystalkugler stammer. Så det er ikke så underligt, at jeg laver, hvad jeg laver i dag. Derfor er krystalkuglen et rigtig vigtigt redskab i min verden. Jeg bruger den til at se frem i tiden, til at undervise med, og jeg har sågar en krystalkugle stående på mit natbord til at skabe klare drømme.

Når man bruger krystalkuglen, skal man omfavne den mellem begge sine hænder. Man skal ikke kigge ned i den. Så ser man bare sine håndflader igennem den. Man skal holde den udstrakt og kigge midt ind i den. Så er det, at fremtidsbillederne kommer frem. Man kan næsten sammenligne det med en kameralinse, som man kigger igennem, og som viser et fotografi taget af det psykiske øje. Derigennem får man de absolut flotteste og klareste fremtidsbilleder. Krystalkuglen kan også bruges til at se tilbage i tiden. I modsætning til fremtidens klare og farverige billeder, bliver disse fortidsbilleder vist i mere sort-hvide og douchede farver. Nutidens billeder ses i samme lys, som når du kigger dig omkring med dine egne øje.

Har du ligesom jeg altid været fascineret af krystalkuglen og dens krafter? Eller har jeg vakt din interesse? Så kan du erhverve dig din helt egen krystalkugle hos mig lige her!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"