Krystalkuglens Kraft

Krystalkuglens Kraft

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Krystalkuglen kan spores helt tilbage fra 800- til 1300-tallet blandt sigøjnere, hvor man kan se, hvordan de brugte den til forudsigelser og fremtidsspåning.

Jeg har spirituelle rødder på begge sider af mine forældre. Medieskabet fra min mors side, og i min farmors slægt finder man netop sigøjnere. Det er altså fra hendes side, hvor mine sigøjnergener, mine egenskaber inden for healing, og min brug af krystalkugler stammer. Så det er ikke så underligt, at jeg laver, hvad jeg laver i dag. Derfor er krystalkuglen et rigtig vigtigt redskab i min verden. Jeg bruger den til at se frem i tiden, til at undervise med, og jeg har sågar en krystalkugle stående på mit natbord til at skabe klare drømme.

Når man bruger krystalkuglen, skal man omfavne den mellem begge sine hænder. Man skal ikke kigge ned i den. Så ser man bare sine håndflader igennem den. Man skal holde den udstrakt og kigge midt ind i den. Så er det, at fremtidsbillederne kommer frem. Man kan næsten sammenligne det med en kameralinse, som man kigger igennem, og som viser et fotografi taget af det psykiske øje. Derigennem får man de absolut flotteste og klareste fremtidsbilleder. Krystalkuglen kan også bruges til at se tilbage i tiden. I modsætning til fremtidens klare og farverige billeder, bliver disse fortidsbilleder vist i mere sort-hvide og douchede farver. Nutidens billeder ses i samme lys, som når du kigger dig omkring med dine egne øje.

Har du ligesom jeg altid været fascineret af krystalkuglen og dens krafter? Eller har jeg vakt din interesse? Så kan du erhverve dig din helt egen krystalkugle hos mig lige her!

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

2 kommentarer til “Krystalkuglens Kraft”

 1. Susanne Nielsen

  Kære Rikke. Er alle i stand til at se fremtids- eller forsidebilledet i krystalkuglen? Jeg var som barn engang hos en sigøjner og blive læst, syntes kuglen er magisk.
  Mvh Susanne

  1. Kæreste Susanne🙏
   Alle er i stand til at lære det,
   Og det er en af de bedste måde at træne sit klarsyn på både fortid, nutid og fremtidsbilleder🔮
   Det er et redskab jeg bruger meget på min clairvoyance uddannelse, da det gir det stærkeste 3 øje 🤩

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *