Lad dig fejre!

Lad dig fejre!

Jeg har altid været fuldstændig hysterisk omkring fejringen af ens fødselsdag. ”Det er din fødselsdag, så du skal da fejres!”, tænker jeg altid. Det er den eneste dag på året, der handler om dig, så lad os da hylde dig og din person!

Fødselsdag med min skønne familie!

Jeg har selv lige haft fødselsdag, og jeg må da også erkende, at den opmærksomhed man får til sin fødselsdag, kunne jeg da godt tænke mig hver dag (hehe). Vi har vores faste tradition med morgenbord, sang og familiehygge, og har altid haft det i familien. Jeg elsker det! Vi mennesker har mange traditioner til fælles, når det kommer til fødselsdage. Men mange familier har også deres helt egne små hyggelige ritualer, der fortæller noget om dem som familie, og deres helt unikke og tætte bånd. Så hvordan fejrer I jeres fødselsdag?
Mange mennesker er også i den helt anden grøft, og går bevidst udenom fejringen af sig selv. Jeg har flere veninder, der næsten går i panik, så snart de har fødselsdag. En af dem kan decideret ikke lide det, og prøver altid at slippe udenom. Endda hendes eget bryllup. ”Jamen, hold nu op”, tænker jeg. Sæt dig nu selv lidt i fokus og nyd opmærksomheden.

Men det er ikke alle mennesker, der kan lide at være midtpunkt, og det er der intet galt i. Men når folk ikke har lyst, hvad afspejler det, og hvad er det for en følelse? Hvor kommer den fra? Er det fordi, at man ikke er vant at blive fejret?
Det at lade sig fejre har også en spirituel forbindelse. Det handler energimæssigt om at løfte sig selv. At hive sig selv op, turde sidde på sin trone og unde sig selv det bedste. Vores forhold til at blive fejret, kan altså fortælle os noget om vores egen selvtillid, ydmyghed og generelle selvopfattelse, og gøre os klogere på, hvorvidt at vi har fundet vores indre ro og åndelige balance.
Tag f.eks. amerikanerne, der griber det meget anderledes an. Alt skal helst fejres, og er der mulighed for en fest, så lad der blive fest. Mange af dem har også et mere afslappet forhold til at stille sig frem og være i centrum, og sådan varierer det over hele kloden, fra land til land, kultur til kultur.
Så kan du lide at fejre dig selv, hvorfor og hvad giver det dig?

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"