Livets læring

Livets læring

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Den åndelige verden er forunderlig. Jeg er af den overbevisning, at alle vores kære afdøde holder øje med os og passer på os, når vi har brug for hjælp. Jeg havde selv sådan en oplevelse i sommers.

Min familie og jeg var på familietur til Hornbæk Havn for at fiske krabber. Pludselig hoppede min mindste datter på 3 år, Angelina, i havnen. Hun ville selv ned på bunden og fiske dem. Jeg hoppede pr. refleks straks efter. Da jeg var i vandet, skete der noget magisk. Jeg så tre psykiske billeder for mit indre øje:

Min mormor og farfar.

  1. Hun rammer et reb på et skib, og laver et rullefald, hvor jeg nå at gribe hende i faldet, inden hun ender på havets bund.
  2. Jeg ser min afdøde farfar, som siger: ”Grib din datters fod.” Det kan jeg ikke, da jeg kæmper med at se hende i det mørke havnevand. Jeg får i stedet fat i hendes hætte på badedragten…
  3. Idet at jeg får fat i hende, kommer der et lys. Et lys fra min afdøde mormor. Lyset viser vej under vandet, så jeg kan se hendes fod, som min farfar sagde, at jeg skulle gribe fat i. Jeg får fat i foden og får løftet min datter så højt op, at min ældste søn David og min mand Lars, kan nå hende. De hænger ud over kanten på havnebroen, og kan kun lige akkurat nå Angelina.

Tak for den åndelige guidning, der resulterede i den smukkeste redning af min datter. Tak til min afdøde mormor og min farfar som var sømand, der var årsagen til at alt gik godt. Tak for det evige liv!

Som min mand så ofte siger til mig: ”Du lytter mere til de afdøde end mig.” Og ja, der er noget om snakken. Men det er fordi, at jeg ved, at deres vejledning altid er der af en årsag.

Læs også:

Det spirituelle efterår

Har du overvejet at dykke ned i dine spirituelle evner, og gå på opdagelse i den åndelige verden? Så behøver du ikke at vente meget længere. Til efteråret har du chancen!

Når sorg bliver til lys

Sorg er oftest forbundet med mørke og tragedie. Selvom sorgen er hård at befinde sig i, eller at være vidne til, er det vigtigt at give den plads. For sorgen er en vigtig del af healingsprocessen og bearbejdelsen af den smerte, vi befinder os i.

Selvværdet – energiens tank

Selvværd. Vi kender begrebet, men hvad vil det egentlig sige, og er det overhovedet vigtigt? Svaret er ja. Selvværdet er nemlig vores energitank.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *