Mangler du svar?

Mangler du svar?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på. Måske kan du selv nikke genkendende til nogle af dem? Livet er en lang rejse med mange spørgsmål undervejs, og det kan være svært at eksistere og navigere i denne uvished.

Min venteliste til en clairvoyance er på godt og vel et år, og derfor spurgte jeg mig selv for et par år siden: "Hvordan kan jeg hjælpe mine klienter inden for kortere tid?" Fra denne tanke udsprang idéen til "Spørg clairvoyanten", som sidenhen er blevet en integreret og stor del af mit virke som clairvoyant. En hurtig og effektiv måde, hvorpå mine klienter kan række ud, og få svar på de spørgsmål og problemstillinger, der måtte opstå undervejs i deres dagligdag. Siden jeg begyndte har det udviklet sig fra ca. 50 til nu ca. 200 spørgsmål pr. måned. Jeg føler mig enormt priviligeret og samtidig rørt over, at så mange mennesker kontakter mig på daglig basis for at få svar, og at de udviser den tiltro til mig. Mennesker som ikke kender mig, og som er i deres fulde ret til ikke at dele noget med mig, men som gør det, fordi at de stoler på mig. Det er en kæmpe tillidserklæring.

Vi er alle forskellige og for nogle kan dette være den bedste løsning. Nogle mennesker har ganske enkelt ikke behov for en fuld individuel clairvoyance for at få lettet deres hjerte og besvaret deres spørgsmål. Andre kan finde det grænseoverskridende, at skulle mødes personligt og åbne sig op over for en fremmed. Derfor kan “Spørg clairvoyanten” være et godt alternativ, da klienten får den afstand og anonymitet, de behøver, uden at gå på kompromis med svarene og hjælpen.

Intet spørgsmål er for småt. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, og dine svar vil være hos dig inden for 72 timer. Hvadend det drejer sig om dit kærlighedsliv, job, børn, din personlige udvikling, dine evner, bolig, økonomi, dit helbred og meget mere. Det eneste du skal være opmærksom på er, at drejer dine spørgsmål sig om en anden person, kan jeg af etiske årsager, kun stille ind på dig og dit forhold til vedkommende, og ikke specifikt på denne person.

Så har du et spørgsmål?

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Vi er alle clairvoyanter

Vi har alle vores indre clairvoyant. Det er i hvert fald min overbevisning. Spørgsmålet er, om du har mod på at skabe forbindelsen, og arbejde med de evner, der gemmer sig i dit indre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *