Mangler du svar?

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på. Måske kan du selv nikke genkendende til nogle af dem? Livet er en lang rejse med mange spørgsmål undervejs, og det kan være svært at eksistere og navigere i denne uvished.

Min venteliste til en clairvoyance er på godt og vel et år, og derfor spurgte jeg mig selv for et par år siden: "Hvordan kan jeg hjælpe mine klienter inden for kortere tid?" Fra denne tanke udsprang idéen til "Spørg clairvoyanten", som sidenhen er blevet en integreret og stor del af mit virke som clairvoyant. En hurtig og effektiv måde, hvorpå mine klienter kan række ud, og få svar på de spørgsmål og problemstillinger, der måtte opstå undervejs i deres dagligdag. Siden jeg begyndte har det udviklet sig fra ca. 50 til nu ca. 200 spørgsmål pr. måned. Jeg føler mig enormt priviligeret og samtidig rørt over, at så mange mennesker kontakter mig på daglig basis for at få svar, og at de udviser den tiltro til mig. Mennesker som ikke kender mig, og som er i deres fulde ret til ikke at dele noget med mig, men som gør det, fordi at de stoler på mig. Det er en kæmpe tillidserklæring.

Vi er alle forskellige og for nogle kan dette være den bedste løsning. Nogle mennesker har ganske enkelt ikke behov for en fuld individuel clairvoyance for at få lettet deres hjerte og besvaret deres spørgsmål. Andre kan finde det grænseoverskridende, at skulle mødes personligt og åbne sig op over for en fremmed. Derfor kan “Spørg clairvoyanten” være et godt alternativ, da klienten får den afstand og anonymitet, de behøver, uden at gå på kompromis med svarene og hjælpen.

Intet spørgsmål er for småt. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, og dine svar vil være hos dig inden for 72 timer. Hvadend det drejer sig om dit kærlighedsliv, job, børn, din personlige udvikling, dine evner, bolig, økonomi, dit helbred og meget mere. Det eneste du skal være opmærksom på er, at drejer dine spørgsmål sig om en anden person, kan jeg af etiske årsager, kun stille ind på dig og dit forhold til vedkommende, og ikke specifikt på denne person.

Så har du et spørgsmål?

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"