Min dronning

Min dronning

Kærligheden er forunderlig. Den ubeskrivelige smerte, når den går itu. Det triste tomrum, når den mangler. Den uendelige følelse af lykke, når man står midt i den. Som så mange andre personlige emner, har emnet “kærlighed” stor relevans, hvad angår clairvoyance, og er omdrejningspunktet for en lang række af mine seancer med mine klienter. I dette blogindlæg vil jeg gerne dele den skønneste kærlighedshistorie, som jeg fik tilsendt af en af mine klienter. En dejlig kvinde ved navn Lise. God læsning!

Efter den triste besked tilbage i november 2014, at min mand gennem 34 år ønskede skilsmisse, var det en kærkommen gave, da min datter Simon forærede mig en clairvoyance hos Rikke Rasmussen. Mange emner blev berørt heriblandt afdødkontakt til min savnede mor, og selvfølgelig emnet ”kærlighed”, som på det tidspunkt, var et meget betændt og sårbart punkt i mit liv.

Rikke fortalte og beskrev en dejlig mand, der ventede på mig derude. Og selvom jeg ikke følte mig klar til at finde den nye kærlighed, lød han enormt interessant. Jeg husker tydeligt beskrivelsen af ham. Især at han også troede på det spirituelle, og at der er mere mellem himmel og jord end som så, hvilket for mig var helt nyt at finde i en mand. Hun sagde også at jeg ville blive hans ”dronning”, hvilket jeg studsede meget over, da det var så fjernt fra min virkelighed.

I april var jeg igen på besøg hos Rikke. Denne gang fortalte hun igen om den dejlige mand, der ventede på mig. Hun mente ligeledes, at det formentlig var mine meget nære venner, Hans Jørgen og James, som ville introducere mig for ham. Måske i august eller september. Primo august sidder jeg så med mine skønne to venner og hygger efter en dejlig middag hos mig. De spørger mig igen, om jeg ikke snart skal på en datingside. For prinsen kommer jo ikke og finder mig på matriklen, hverken til hest, i bil eller på cykel, hvor jeg render rundt i arbejdstøj. Igen siger jeg, at jeg ikke føler mig klar. Hans Jørgen siger, at man kan oprette en gratis profil og så bare kigge andre profiler. Man behøver ikke gøre mere, siger han. Jeg indvilgede, og de oprettede en ganske mangelfuld profil for mig med et sjovt og meget anderledes billede af mig.

Så kunne vi jo lige kigge på “sagerne”, og temmelig skuffet var jeg, da jeg så, hvad der var af mænd. Et af de sidste billeder fangede dog min interesse. En skøn mand med de smukkeste øjne og et flot smil. Det kunne jeg lide. Men jeg gjorde ikke mere ved det. Jeg fik en del henvendelser, og takkede pænt nej tak. Jeg blev ligesom bekræftet i, at dette ikke var noget for mig, og det var aldeles grænseoverskridende efter 34 år med min tidligere mand. Så kom beskeden fra den nydelige mand, der inviterede mig ud. Puha, hvad skulle jeg gøre? Krøb lidt udenom først og fortalte om alt det jeg skulle nå den weekend, så det kunne desværre ikke lade sig gøre, men takkede pænt for hans interesse. Så måtte jeg jo læse hans profil. Og ja. Han beskrev sig selv og sine ønsker for livet så præcist og meget lig mine egne. Næsten for godt til at være sandt.

Han gav ikke op, og bad om vi kunne mødes. Gerne i naturen. Det blev jeg nødt til at takke ja til. Vi mødtes i skoven, gik og talte sammen i 2,5 time og jeg gav ham et kram, da vi sagde farvel. Vi blev enige om, at gå hjem og mærke efter, og så kunne vi skrives ved. Han skrev dagen efter, at han gerne ville mødes igen. Fantastisk! For jeg var helt enig. Helt vildt er det nu! Kun 1 måned efter vores første møde, og vi er så forelskede, og føler, at vi har kendt hinanden i flere år. Min soulmate håber jeg.

Den kære mand hedder Michael og han blev selv skilt for 8 år siden og har selvfølgelig søgt en kæreste/livsledsager i mellemtiden. I forsommeren besluttede han, at han for sidste gang ville oprette sig på en datingside i 3 måneder, og hvis det ikke lykkedes for ham denne gang, ville han sætte fokus på andre ting i sit liv. Hans abonnement udløb, men han mente at kunne huske, at man fik én gratis måned, når man havde betalt for 3. Det var vores held. For da han blev aktiv i den sidste måned, så han mit billede og kontaktede mig.

Jeg var ved at falde ned af stolen, da han første gang sagde til mig:

”Lise, du er som en dronning. Det lyder helt åndsvagt at kalde dig det, men det er, hvad jeg tænker. Du er min dronning!”

Af hjertet tak til Rikke Rasmussen, min skønne datter Simone og mine dejlige venner, Hans Jørgen og James. Tak for at lade denne skønne mand lande i min favn. Jeg takker også universet for hjælpen. Jeg har jo i 5 måneder sendt ud, at jeg ønskede mig en kæreste med præcis de 25 værdier som Rikke ganske rigtigt beskrev ved allerførste seance. Jeg niver stadig mig selv i armen over, at hver enkelt af de 25 punkter Rikke sagde, stadig passer den dag i dag!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"