Når sorg bliver til lys

Når sorg bliver til lys

Sorg er oftest forbundet med mørke og tragedie. Selvom sorgen er hård at befinde sig i, eller at være vidne til, er det vigtigt at give den plads. For sorgen er en vigtig del af healingsprocessen og bearbejdelsen af den smerte, vi befinder os i. Vi skal have lov til at sørge, og give folk omkring os plads til at sørge. For med tiden kan sorgen blive til lys. Og det lys, kan blive til energi. Energi som vi kan bruge til at styrke og løfte os selv op, og komme videre med det liv, vi har foran os.

Vi støder på sorgen gennem hele livet bl.a. når vi mister en, der står vores hjerte nært. Her er det vigtigt at huske på. Når den fysiske krop dør, lever sjælen og minderne videre. Lad den energi leve for evigt videre i dig. Som et lys i dit hjerte, der aldrig slukkes. Som en energi der manifesteres omkring dig i musik, i en sommerfugl og i vinden.

Sorg kan være drænende og næsten ikke til at bære, og den har sin helt egen måde at tynge os på - både mentalt og fysisk. Så en god måde, hvorpå du kan hjælpe dig selv, er ved at huske på de glade og gode minder. Det er også det, vi kalder for "selvhealing". Jeg har oplevet flere klienter, der på hver deres måde, har forsøgt at holde liv i minderne og deres afdøde. En mor, der har mistet sit barn, som lader børneværelset stå uberørt tilbage. Som var barnet stadig i live. Eller en enkemand, der har mistet sin kone, som beholder et stykke tøj eller stof, der dufter af hans kære. Så han kan mærke og næsten holde om hende. De har alle hver deres måde, men ét og samme formål. At æres og mindes deres kære, og at heale og holde liv i dem selv.

En anden fantastisk måde at bearbejde sorg og skabe lys i hjertet er via en såkaldt “hjertemeditation”. Netop derfor vil jeg gerne dele min helt egen hjertemeditation med dig, som du kan finde forneden. Befinder du dig selv i en tilstand af sorg? Så sæt eller læg dig godt til rette, nyd meditationen, og lad sorgen blive til lys.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"