Når sorg bliver til lys

Når sorg bliver til lys

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Sorg er oftest forbundet med mørke og tragedie. Selvom sorgen er hård at befinde sig i, eller at være vidne til, er det vigtigt at give den plads. For sorgen er en vigtig del af healingsprocessen og bearbejdelsen af den smerte, vi befinder os i. Vi skal have lov til at sørge, og give folk omkring os plads til at sørge. For med tiden kan sorgen blive til lys. Og det lys, kan blive til energi. Energi som vi kan bruge til at styrke og løfte os selv op, og komme videre med det liv, vi har foran os.

Vi støder på sorgen gennem hele livet bl.a. når vi mister en, der står vores hjerte nært. Her er det vigtigt at huske på. Når den fysiske krop dør, lever sjælen og minderne videre. Lad den energi leve for evigt videre i dig. Som et lys i dit hjerte, der aldrig slukkes. Som en energi der manifesteres omkring dig i musik, i en sommerfugl og i vinden.

Sorg kan være drænende og næsten ikke til at bære, og den har sin helt egen måde at tynge os på - både mentalt og fysisk. Så en god måde, hvorpå du kan hjælpe dig selv, er ved at huske på de glade og gode minder. Det er også det, vi kalder for "selvhealing". Jeg har oplevet flere klienter, der på hver deres måde, har forsøgt at holde liv i minderne og deres afdøde. En mor, der har mistet sit barn, som lader børneværelset stå uberørt tilbage. Som var barnet stadig i live. Eller en enkemand, der har mistet sin kone, som beholder et stykke tøj eller stof, der dufter af hans kære. Så han kan mærke og næsten holde om hende. De har alle hver deres måde, men ét og samme formål. At æres og mindes deres kære, og at heale og holde liv i dem selv.

En anden fantastisk måde at bearbejde sorg og skabe lys i hjertet er via en såkaldt “hjertemeditation”. Netop derfor vil jeg gerne dele min helt egen hjertemeditation med dig, som du kan finde forneden. Befinder du dig selv i en tilstand af sorg? Så sæt eller læg dig godt til rette, nyd meditationen, og lad sorgen blive til lys.

Læs også:

Det spirituelle efterår

Har du overvejet at dykke ned i dine spirituelle evner, og gå på opdagelse i den åndelige verden? Så behøver du ikke at vente meget længere. Til efteråret har du chancen!

Selvværdet – energiens tank

Selvværd. Vi kender begrebet, men hvad vil det egentlig sige, og er det overhovedet vigtigt? Svaret er ja. Selvværdet er nemlig vores energitank.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *