Påskefred

Påskefred

påskefred-cover

Påsken er over os, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende mine varmeste påskehilsner, og ønske jer, alle mine følgere, en glædelig påske!

Påsken er en skøn tid. Også selvom den bliver anderledes i år, end vi er vant til. For på trods af, at vi ikke kan komme til den påskefrokost, som vi havde set frem til, er der stadig masser at nyde og lave i denne tid. Vi kan bruge tid på os selv og dem, som vi har nærmest.

Det er nu, at man for alvor begynder at mærke foråret. Solen kigger frem, temperaturen stiger og naturen blomstrer. Det er tydeligt at mærke, at vi forlader mørket og går den lysere tid i møde. Det samme kan mange af os mærke i vores sind. Lyset har stor positiv indvirkning på vores krop, sjæl og mentale tilstand, og det er oplagt, at vi bruger denne tid på at rense ud og vende mørket til lys. Vi skal tænke positivt, åbne op og holde fast i troen. Men hvordan gør vi det på en god og effektiv måde?

Meditation er altid et godt redskab til at bringe lys og energi ind i vores hverdag. Dernæst kan det være en stor hjælp, at få afløb og svar på spørgsmål, som man brænder inde med. Uafklarede spørgsmål skaber unødvendig indre støj og dræner energi i det lange løb. Derfor har jeg listet et par af mine tilbud, som netop berører disse emner, og som nemt kan tages i brug hjemmefra her i påskedagene.

Spørg clairvoyanten

Søger du akut svar på en problemstilling i dit liv? Så har du mulighed for at tilsende mig dit konkrete spørgsmål via email, og jeg vil besvare inden for få dage. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, hvad end der ligger dig på sinde. Klik for at læse mere.

Meditations-downloads

Samlede guidede meditationer til download direkte i din indbakke. Berører emner som lysmeditation, afspænding, chakrameditation, åndelig hierarki mm. Klik for at læse mere.

God påske og må lyset guide dig!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"