Spøger det?

Spøger det?

”Det kan da ikke spøge i nye huse?” Det spørgsmål har jeg fået rigtig mange gange. Inden for den seneste uge, har jeg netop været ude og rense 2 nybyggede huse, der begge har givet anledning dette blogindlæg.
Det ene sted havde en meget kendt herre stadig sin gang. Hans familie boede stadig i nabohuset, og da jeg ankom, brugte han anledningen til at fortælle den nye bygherre alt om grunden, og hvad der skulle gives videre af informationer til naboerne, hans søn og svigerdatter. Til stor glæde, da deres far dermed fik fred og givet hans budskaber videre.

I det andet hus, jeg var ude i, havde både moren og sønnen haft slemme mareridt. Det hus der tidligere lå på grunden var brændt ned. Ikke at nogen kom til skade, men kvinden, der havde boet i det tidligere hus, havde først mistet sin mand, og derefter selv haft slemme mareridt. Hun var urolig og bange for at være alene og dø i ensomhed. Hendes sorg og afdøde sjæl havde efterladt et aftryk i hjemmet, der gav så meget uro, tyngde og tristhed, at familien havde lyst til at flytte igen. De kunne ikke finde ro. Så jeg hjalp den stakkels afdøde kvinde over i lyset til hendes mand, der havde ventet på hende. Hun havde siddet fast i den såkaldte ”grå zone”, der kan betegnes som et åndeligt vakuum. Et stadie, hvor du befinder dig mellem den åndelige og fysiske verden.

Når jeg renser et hus, ser jeg også, hvem af de afdøde familiemedlemmer, der er til stede for at give varme og kærlighed. I dette tilfælde, var mandens afdøde mor i køkkenet, og kvindens afdøde far i stuen. De kom begge med vigtige beskeder, og ønskede at støtte og hjælpe deres kære familier i det fysiske liv. Til sidst renser og healer jeg hvert rum med ”mesterenergi” fra reiki-universet, og afslutter med at lægge en beskyttelsesmembran rundt om hjemmet.
På den måde vil det føles som at komme helt hjem i sit hjem efter en husrensning.
Oplever du tegn på åndelig aktivitet i dit hjem – nyt eller gammelt? Så kan du læse mere om mine tilbud inden for husrensning og booke en aftale her: https://www.rikkerasmussen.dk/husrensning

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"