Uddannelse i afdødskontakt

Uddannelse i afdødskontakt

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Siden jeg var barn, har jeg altid snakket med de afdøde. Jeg husker tydeligt i 5. klasse, hvor min elskede matematiklærer Ib døde af en blodprop. Midt i undervisningen. Vi blev alle meget påvirket og rørte over det. Jeg husker at jeg græd.

Ib var helt sin egen. Han havde et kæmpe temperament og brugte tit pegepinden – til at slå i bordet, så alle fik et kæmpe chok og holdt mund. Jeg holdt meget af Ib og hans direkte måde at undervise på. Matematik var mit yndlingsfag. Ib kunne forklare på en måde, så selv de sværeste opgaver blev lette som en leg.

Til Ibs begravelse var kirken stuvende fuld. Så jeg sad med min bedste veninde på kirkens radiator. Pludselig kigger jeg op, og dér står Ib lige foran mig i det smukkeste lys. Han blinker med det ene øje og siger:

”Bliv ved med at regne, og bliv ved med at regne den ud.”

Derefter svinger han sin pegepind. Det ligner næsten et lyssværd i det lys, som hans sjæl står omgivet af. Så utrolig smukt. Jeg begynder at grine, da det minder mig om alle de gange, han har svunget med pegepinden i klasselokalet. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at han nok knækkede 10 pegepinde i den tid han underviste min klasse. Jeg griner højere og højere, så flere i kirken vender sig og tysser på mig. Jeg er ét stort smil, hvorefter jeg fortæller min veninde, hvad jeg har oplevet.

Efterfølgende er der intet, der kan slå mig ned. Jeg svæver på en sky, selvom jeg fik mange skæve blikke af folkene i kirken. Jeg forsøgte at sige til mange, at Ib havde det godt, der hvor han nu befandt sig, men ikke mange forstod mig dengang.

Den dag i dag har jeg fundet balancen og roen i afdødekontakt. Da jeg var barn, syntes jeg, at det var underligt, at ikke alle kunne se det, jeg så. Men det kan alle komme til. For alle kan se de afdøde – hvis bare de vil.

Netop derfor har jeg valgt at oprette en uddannelse i afdødekontakt, som ser dagens lys for første gang til næste år. Så du kan berige dit liv og lære, at komme i kontakt med de kære, som du har måtte tage afsked med gennem tiden.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *