Uddannelse i afdødskontakt

Uddannelse i afdødskontakt

Siden jeg var barn, har jeg altid snakket med de afdøde. Jeg husker tydeligt i 5. klasse, hvor min elskede matematiklærer Ib døde af en blodprop. Midt i undervisningen. Vi blev alle meget påvirket og rørte over det. Jeg husker at jeg græd.

Ib var helt sin egen. Han havde et kæmpe temperament og brugte tit pegepinden – til at slå i bordet, så alle fik et kæmpe chok og holdt mund. Jeg holdt meget af Ib og hans direkte måde at undervise på. Matematik var mit yndlingsfag. Ib kunne forklare på en måde, så selv de sværeste opgaver blev lette som en leg.

Til Ibs begravelse var kirken stuvende fuld. Så jeg sad med min bedste veninde på kirkens radiator. Pludselig kigger jeg op, og dér står Ib lige foran mig i det smukkeste lys. Han blinker med det ene øje og siger:

”Bliv ved med at regne, og bliv ved med at regne den ud.”

Derefter svinger han sin pegepind. Det ligner næsten et lyssværd i det lys, som hans sjæl står omgivet af. Så utrolig smukt. Jeg begynder at grine, da det minder mig om alle de gange, han har svunget med pegepinden i klasselokalet. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at han nok knækkede 10 pegepinde i den tid han underviste min klasse. Jeg griner højere og højere, så flere i kirken vender sig og tysser på mig. Jeg er ét stort smil, hvorefter jeg fortæller min veninde, hvad jeg har oplevet.

Efterfølgende er der intet, der kan slå mig ned. Jeg svæver på en sky, selvom jeg fik mange skæve blikke af folkene i kirken. Jeg forsøgte at sige til mange, at Ib havde det godt, der hvor han nu befandt sig, men ikke mange forstod mig dengang.

Den dag i dag har jeg fundet balancen og roen i afdødekontakt. Da jeg var barn, syntes jeg, at det var underligt, at ikke alle kunne se det, jeg så. Men det kan alle komme til. For alle kan se de afdøde – hvis bare de vil.

Netop derfor har jeg valgt at oprette en uddannelse i afdødekontakt, som ser dagens lys for første gang til næste år. Så du kan berige dit liv og lære, at komme i kontakt med de kære, som du har måtte tage afsked med gennem tiden.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"