Afdød kontakt workshop

Afdød kontakt workshop

495,00 kr.

Lær at komme i kontakt med dine kære afdøde og guiderne i dit liv!

Ønsker du kontakt til dine afdøde, eller de guider, der hjælper dig gennem livet?

På denne workshop vil jeg lære dig en række helt konkrete teknikker til, hvordan du skaber kontakt til dine kære og til guiderne i dit liv. Jeg guider dig skridt for skridt igennem afdødkontakten, så du under hele forløbet er i trygge hænder, og får gode oplevelser og præcis den smukke kontakt, som du ønsker.

Jeg vil også demonstrere, hvad du skal kigge efter, og hvordan du udvider din kontakt til både at kunne kommunikere med dine egne kære afdøde eller andres.

Med workshoppen vil du bl.a. lære:

  • Hvordan du skaber kontakt til dine – og andres – kære afdøde
  • Hvordan du får kontakt til guiderne i dit liv
  • At lytte til de budskaber, dine afdøde eller guider måtte have til dig
  • Hvordan du får afleveret de budskaber til en afdød, du – eller en bekendt – måtte brænde inde med

Workshoppen kræver ikke nogen forudgående erfaring eller clairvoyante oplevelser eller indsigter. Alt er muligt, hvis du blot tør lytte efter. Den er din til evigt eje, så du altid kan vende tilbage og genopfriske teknikker og øvelser og blive endnu bedre til at lytte til dine guider.

For mig er afdødkontakt helt naturlig. Jeg kommer fra en spirituel familie og min oldemor arbejdede selv med afdødkontakt og åndede og levede for at demonstrere, at der findes mere mellem himmel og jord.

Den viden og indsigt vil jeg nu give videre til dig, så du også kan have glæde af at mærke og opleve, at vores kære stadig er med os, og at vi har guider, der er klar til at hjælpe os på vores vej.

Jeg glæder mig til at tage dig igennem dette spirituelle og helt utrolige univers, hvor det aldrig er for sent at få sagt og spurgt om alt det, du ikke nåede – eller fik mulighed for – i den fysiske verden.

Praktisk info:

Workshoppen består af en video (50 min.), som du kan hente og afspille på alle de enheder, du måtte ønske. I videoen guider jeg dig igennem de bedste teknikker til, hvordan du lærer afdødkontakt. Videoen er bygget op, så alle kan være med uanset forudgående erfaringer.

Du får også 2 meditationer, som jeg fortæller mere om i videoen.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"