Din clairvoyance workshop

Din clairvoyance workshop

995,00 kr.

Kom i nærkontakt med dig selv og dine evner!

Ønsker du at blive mere bevidst om dig selv og de evner, du indeholder? Denne workshop er udviklet til dig, der ønsker at få et indblik i de clairvoyante evner, som vi alle besidder, og som kan lære at forstå os selv og vores omgivelser bedre.

Skridt for skridt lærer du, hvordan du åbner mere og mere op, og hvordan du modtager clairvoyantiske budskaber til dig selv og til andre. Budskaberne vil kunne bruges til at hjælpe dig på rette vej ved virkelig at lytte til dig selv.

Jeg har igennem årene hjulpet mange med at finde og træne deres clairvoyante evner. For mange kan det være et stort spring at kaste sig ud i en uddannelse og mange søger blot bedre kontakt med den stemme inden i, som er så god til at fortælle os, hvad der er rigtigt for os – hvis vi altså bare lytter til den.

Med denne workshop bliver vejen kortere og lettere for dig, der gerne vil have et større indblik i dig selv. Jeg tager dig i hånden hele vejen, så du hele tiden ved præcis, hvad du skal gøre.

Med workshoppen vil du bl.a.:

  • Træne de evner, du er født med
  • Blive bedre til at lytte til dig selv
  • Få en mere klar fornemmelse af dine egne værdier og din identitet
  • Lære, hvordan du modtager budskaber til dig selv og andre, som du måske i dag overhører

Clairvoyance har personligt hjulpet mig til at finde ind til min dybeste identitet og styrket mit værdigrundlag, ligesom det har gjort mig i stand til at finde min egen vej og støtte andre i at finde deres vej, deres styrker og udviklingspotentiale.

Jeg glæder mig til at lære dig, hvordan du selv kommer i gang med at bruge de evner, du besidder og til at invitere dig indenfor i et helt utroligt univers.

Praktisk info: Workshoppen består af en video (127 min.), som du kan hente og afspille på alle de enheder, du måtte ønske. I videoen guider jeg dig skridt for skridt igennem de bedste teknikker til, hvordan du kommer i kontakt med dine clairvoyante evner. Videoen er bygget op, så alle kan være med uanset forudgående erfaringer.

 

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"