Energi workshop

Energi workshop

495,00 kr.

Giv dig selv et ordentligt energiboost

Savner du energi, overskud og ro i hverdagen, eller ønsker du et energiboost til at leve dine drømme ud?

Stress og manglende energi kan hurtigt spænde ben for alt det gode, vi ønsker at kunne give os selv og vores omgivelser. Med denne workshop får du redskaberne til at give dig selv et ordentligt energiboost.

I denne workshop vil jeg lære dig alle de bedste teknikker og redskaber til at højne din energi, når du har brug for det. Du lærer simpelthen at blive din egen energimester – både i dagligdagen og når du har brug for ekstra meget energi til et projekt eller en livsdrøm. Øvelserne består både af teknikker, du kan udføre hjemme og af teknikker, du kan bruge ude i naturen, hvor der er masser af energi og kraft at hente

Fordelene ved at højne din energi er bl.a.:

  • Mere overskud
  • Større velvære
  • Klarhed og ro
  • Større fokus og koncentration
  • Større selvindsigt

Teknikkerne og redskaberne er lette at gå til og lige til at integrere i din hverdag. De kræver kun, at du ønsker at arbejde med dig selv og har lyst og mod til at turde lytte til dig selv.

Workshoppen er din til evigt eje. Du kan derfor altid vende tilbage og gense og genopfriske teknikkerne i videoen, hvis du igen finder dig selv i en situation, hvor du mangler energi, eller hverdagen indhenter dig med sit stress og jag.

Jeg glæder mig til at tage dig igennem dette spirituelle og helt utrolige univers, hvor alt er muligt, hvis du blot tør lytte efter!

Praktisk info: Workshoppen består af en video (48 min.), som du kan hente og afspille på alle de enheder, du måtte ønske. I videoen guider jeg dig igennem de bedste teknikker til, hvordan du bliver din egen energimester. Videoen er bygget op, så alle kan være med uanset forudgående erfaringer med at arbejde med sin energi.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"