Find ind til sjælens lys | Online workshop

Find ind til sjælens lys | Online workshop

349,00 kr.399,00 kr.

FIND IND TIL SJÆLENS LYS – Clairvoyance, kontakt til afdøde, og spiritualitet i hverdagen 

Introduktion

Vi bliver nødt til at forbinde os selv mere med sjælen og den åndelige verden, hvis vi for alvor skal finde os til rette i tilværelsen og inderligt mærke, hvor heldige vi er at være i live. Det gør vi ved at starte med erkendelsen af, at alt inden i og omkring os, er energi! Og vi er alle sammen ved at tage et kvantespring ind i en ny tid, hvor vi vil gøre mere brug af intuition og spiritualitet.

Det spirituelle liv sætter fokus på glæden og det, at vi mennesker er sjælelige væsener, der har adgang til åndelige indsigter, som giver livet substans og meningsfylde.

 

Sådan hjælper denne workshop dig på den rette spirituelle vej

Dette helt nye onlinekursus giver dig den rette guidance ind i dig selv og i sjælen, og brugbare værktøjer til at udvikle og udleve dine spirituelle evner.

Undervejs i workshoppen bliver du beriget på områderne

– Aura-læring og -læsning

– Kontakt til afdøde

– Clairvoyance og kontakt til guider

– Holistisk balance

– Klarsyn og klarhøring

– Intuition og indføling

 

Hvilket udbytte kan jeg forvente fra workshoppen?

Kort fortalt bliver du et mere helt menneske i bedre balance. Du får styrket dine evner til at mærke efter om den ene eller anden beslutning – stor som lille – er den bedste for dig. Hvad der før blot var en fornemmelse, bliver nu til et stærkt og meget mere brugbart værktøj i din hverdag, da du bliver meget mere bevidst om indføling og intuition.

Udvikling af disse evner gør dig også langt bedre til at se og høre spirituelle budskaber fra den åndelige verden, og dermed formidle spirituelle beskeder til både dig selv og andre.

Endelig bliver du også meget klogere på auralegemerne og deres placering, farve og betydning, samt hvordan du bruger dem til forståelse af krop og sjæl.

 

Du kan også vælge at købe to online-meditationer med til specialpris

Alle har godt af at meditere, og jeg har derfor lavet en “spirituelle sampak”, hvor du får to af mine mest populære online-meditationer med sammen med kurset.

Den ene er Aura-meditationen, der hjælper dig til at booste din aura, skabe balance i din energi, give indre ro og skabe en ny forbedret version af dig selv.

Den anden er min Åndelig guide meditation. I den bliver du guidet til at kunne kommunikere og modtage budskaber fra dine kære afdøde. En meditation der er fyldt med energi, ro, kærlighed og indsigt.

 

Hvordan fungerer workshoppen i praksis?

Kurset består af en video (1 t. og 21 min.), som du kan hente og afspille på alle de enheder, du måtte ønske. Videoen er bygget op, så alle kan være med uanset forudgående erfaringer, og du vælger selv om du vil tage det hele i én køre, dele det op i bidder eller tage kurset igen og igen.

Når du har købt workshoppen her i shoppen, modtager du et download-link til videoen på e-mail.

Hvis du har spørgsmål til kurset, bestilling eller noget helt tredje, skal du endelig kontakte mig 🙂

Variant

Online workshop, Online workshop + 2 meditationer

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"