Calm Face Mist, 30 ml. – Happy Heart

Calm Face Mist, 30 ml. – Happy Heart

249,00 kr.

Calm Face Mist fra Happy Heart (30 ml.)

Calm face mist skaber ro og kontakt indadtil – og bringer dig tilstede i dig. Så føler du dig lidt urolig, nervøs eller kørt op i energi, kan Calm face mist hjælpe dig med at genfinde roen i dig, så du igen føler dig centreret og groundet.

Duften er så mild og omfavnede, som blev du pakket ind i et blødt tæppe der beroliger, centrerer og beskytter.

Alle ingredienser:
Aloe vera, provitamin B, grapefrugt og figen ekstrakt og en duftblanding af 100% rene æteriske olier som bl.a. rosentræ, lavendel og vanilje.

Anvendelse:

Indånd og lad de blide dråber falde ned over dit ansigt – og mærk tydeligt den effekt, som Calm har på både dit sind og din hud.

Face misten er så fyldt af vitaminer, antioxidanter og 100% rene æteriske olier, at din hud bliver både næret, beroliget og beskyttet. Calm er derfor ideel, hvis du oplever, at din hud har tendens til at reagere, blusse op, blive lidt rødlig eller har fået lidt for meget sol.

Flasken er så lille, at du nemt kan have den med dig uanset, hvor du er.

Et par enkelte sprøjt er nok – og afhængig af, hvad der føles rart for dig, kan du enten sprøjte relativt tæt på dit ansigt og dermed mærke lidt større og mættede dråber mod din hud. Du kan også sprøjte lidt længere væk fra ansigtet og træde ind i de små støvdråber.

Uanset, så husk at lukke øjnene, ryste flasken og sprøjte lidt oppe over dit ansigt, så dråberne kan falde blidt.

Bruges gerne flere gange dagligt efter behov.

Vægt 0,25 kg

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"