Room Spray Happiness , 100 ml. – Happy Heart

Room Spray Happiness , 100 ml. – Happy Heart

289,00 kr.

Room Spray Happiness fra Happy Heart (100 ml.)

Happiness is a life force energy. It opens up to passion and creativity. It helps you connect with your eternal pulsating vibration which is always present. Happiness is what makes you glow.

Room sprays kan rense og vække energien i et rum – og i dig.

Indhold: Happiness signaturduften indeholder en duftblanding af 100% rene æteriske olier som krusemynte, rosentræ, appelsin, bergamot og vanilje.

Læs mere om duften og filosofien 👇👇

HAPPINESS signaturduften

Vækker din livskraft, glæde, kreativitet og sanselighed.

Få kontakt med dit indre legebarn, skaberkraft og nydelse ved at lade Happiness’ blide vibrerende energibobler strømme nedefra og op igennem kroppen. Det løfter energien i og omkring dig, og tænder din indre glød og gnist.

Happiness skaber bevægelse, nye ideer og perspektiver, og vækker din nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse uden et fast mål, men med lyst, spontanitet, leg og sanselighed.

 

Filosofien bag Happy Heart

Happy Heart er designet til dig, der er på rejse i livet og værdsætter nydelse, sanselighed og nærvær. Brug Happy Hearts produkter til at pleje dit ydre, eller som en del af en nærende praksis, der forbinder dig dybere indadtil.

De 5 Happy Heart signaturdufte er sammensat af naturlige, æteriske olier og skabt til at aktivere og understøtte 5 udvalgte chakraer. Disse aromaterapeutiske duftvarianter findes som Room Sprays eller Body Smoothies, og kan bruges til at løfte energien i rummet.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge vores signaturdufte på, og du kan vælge mellem Protection, Happiness, Energy, Peace og Purifying.

Happy Heart er luksuriøse og duftende produkter, som alle er designet med et bestemt formål: At forskønne dit ydre og bringe dig tættere på det, du gerne vil undersøge eller nære.

Sammensætningen af ingredienserne i vores aromaterapeutiske produkter er derfor ikke tilfældig. Du får ikke bare scrubs, cremer, serum og mists, der plejer, fugter, renser eller opbygger din hud – du får også kraftfulde og effektive produkter, der har det formål at åbne op, støtte og bringe dig tættere på dig selv.

Det er selvomsorg på flaske, der er designet til at passe ind i både håndtasken og hjemmet, og effekten kan ikke beskrives, den skal føles, duftes og opleves.

Vægt 0,25 kg

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"