Room Spray Energy, 100 ml. – Happy Heart

Room Spray Energy, 100 ml. – Happy Heart

289,00 kr.

Happiness Room Spray fra Happy Heart (100 ml.)

Energy helps you remember what you are made of. It surrounds you. It runs through you. It nourishes you. Energy connects you with the essence of your source and power.

Room sprays kan rense og vække energien i et rum – og i dig.

Indhold: Energy signaturduften indeholder en duftblanding af 100% rene æteriske olier som bl.a. citron, grape, pebermynte, gran og appelsin.

Læs mere om duften og filosofien 👇👇

ENERGY signaturduften

Centrerer, giver energi og indre styrke.

Kom i kontakt med din inderste kerne og styrke – det sted hvor du står tydeligt i dig selv og i verden. Læn dig ind i din egen indre kraftsøjle, der løber fra toppen af dit hoved ned igennem rygsøjlen til bunden af din krop, og som er forbundet opadtil til Universet og nedadtil til Moder Jord.

Få energi, vitalitet og mod til at stå ved og lade verden se, alt det som er dig – klart og tydeligt. Udtryk det, som mærkes indeni, sige til og fra. Med denne energi kan følelsesmæssig forstoppelse bringes i bevægelse, og stagneret følelsesmæssig energi knyttet til ikke at have stået ved sig selv, eller manglende grænsesætning kan forløses.

 

Filosofien bag Happy Heart

Happy Heart er designet til dig, der er på rejse i livet og værdsætter nydelse, sanselighed og nærvær. Brug Happy Hearts produkter til at pleje dit ydre, eller som en del af en nærende praksis, der forbinder dig dybere indadtil.

De 5 Happy Heart signaturdufte er sammensat af naturlige, æteriske olier og skabt til at aktivere og understøtte 5 udvalgte chakraer. Disse aromaterapeutiske duftvarianter findes som Room Sprays eller Body Smoothies, og kan bruges til at løfte energien i rummet.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge vores signaturdufte på, og du kan vælge mellem Protection, Happiness, Energy, Peace og Purifying.

Happy Heart er luksuriøse og duftende produkter, som alle er designet med et bestemt formål: At forskønne dit ydre og bringe dig tættere på det, du gerne vil undersøge eller nære.

Sammensætningen af ingredienserne i vores aromaterapeutiske produkter er derfor ikke tilfældig. Du får ikke bare scrubs, cremer, serum og mists, der plejer, fugter, renser eller opbygger din hud – du får også kraftfulde og effektive produkter, der har det formål at åbne op, støtte og bringe dig tættere på dig selv.

Det er selvomsorg på flaske, der er designet til at passe ind i både håndtasken og hjemmet, og effekten kan ikke beskrives, den skal føles, duftes og opleves.

Vægt 0,25 kg

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"