Room Spray Puryfying , 100 ml. – Happy Heart

Room Spray Puryfying , 100 ml. – Happy Heart

289,00 kr.

Purifying Room Spray fra Happy Heart (100 ml.)

Purifying is showering you with an energy of clearness. It helps you to be present, focused and hold strong intentions. It sheds light where there is not.

Room sprays kan rense og vække energien i et rum – og i dig.

Indhold: Purifying signaturduften indeholder en duftblanding af 100% rene æteriske olier som bl.a. eukalyptus, pebermynte, citron, rosentræ og salvie.

Læs mere om duften og filosofien 👇👇

PURIFYING signaturduften

Renser, skaber klarhed og beslutsomhed.

Purifying renser og fjerner det, der måtte sløre for klarheden og de svar, du søger. Det som før var uklart eller tvetydigt bliver klart, og Purifying støtter dig i at være dig selv og stå i det, du skal.

Den friske og opkvikkende duft renser både dig selv og luften omkring dig. Det skaber en kølig, rensende energi, der flyder ned igennem kroppen, og giver dig følelsen af at gå i hak, turde sige det, der skal siges, og være hjemme i dig selv.

Det er også fantastisk til at rense og genoplade et rum med en forfriskende duft, hvis energien føles tung og afladet.

 

Filosofien bag Happy Heart

Happy Heart er designet til dig, der er på rejse i livet og værdsætter nydelse, sanselighed og nærvær. Brug Happy Hearts produkter til at pleje dit ydre, eller som en del af en nærende praksis, der forbinder dig dybere indadtil.

De 5 Happy Heart signaturdufte er sammensat af naturlige, æteriske olier og skabt til at aktivere og understøtte 5 udvalgte chakraer. Disse aromaterapeutiske duftvarianter findes som Room Sprays eller Body Smoothies, og kan bruges til at løfte energien i rummet.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge vores signaturdufte på, og du kan vælge mellem Protection, Happiness, Energy, Peace og Purifying.

Happy Heart er luksuriøse og duftende produkter, som alle er designet med et bestemt formål: At forskønne dit ydre og bringe dig tættere på det, du gerne vil undersøge eller nære.

Sammensætningen af ingredienserne i vores aromaterapeutiske produkter er derfor ikke tilfældig. Du får ikke bare scrubs, cremer, serum og mists, der plejer, fugter, renser eller opbygger din hud – du får også kraftfulde og effektive produkter, der har det formål at åbne op, støtte og bringe dig tættere på dig selv.

Det er selvomsorg på flaske, der er designet til at passe ind i både håndtasken og hjemmet, og effekten kan ikke beskrives, den skal føles, duftes og opleves.

Vægt 0,25 kg

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"