Room Spray Peace , 100 ml. – Happy Heart

Room Spray Peace , 100 ml. – Happy Heart

289,00 kr.

Room Spray Peace fra Happy Heart (100 ml.)

Peace has a vision of love. It heals and reinforces you with trust and ease. Peace opens and unites hearts and helps you remember compassion.

Room sprays kan rense og vække energien i et rum – og i dig.

Indhold: Peace signaturduften indeholder en duftblanding af 100% rene æteriske olier som bl.a. lavendel, rosentræ, gran, bergamot og patchouli.

Læs mere om duften og filosofien 👇👇

PEACE signaturduften

Åbner hjerter, omfavner, skaber indre ro og forbindelse.

Peace strømmer som en blid og kærlig energi fra dit hjerte og til hver en del af din krop, sind og sjæl – og også til omverden – og fremkalder følelsen af samhørighed, tillid til dig selv og andre samt indre tryghed.

Peace føles som en beroligende og rummelig brise, der omslutter alt det, der måtte være svært, og understøtter stille og rolig bevægelse og opløsning, så det kan slippe sit tag og skabe plads til healing.

Peace kan åbne hjerterummet både indadtil og imellem mennesker, så du kan holde dig åben for at tage alle livets nuancer ind, mærke forbundenhed på et højere plan og være det, dit hjerte kalder på, samt så relationelle sår kan heales, eller en endnu dybere.

 

Filosofien bag Happy Heart

Happy Heart er designet til dig, der er på rejse i livet og værdsætter nydelse, sanselighed og nærvær. Brug Happy Hearts produkter til at pleje dit ydre, eller som en del af en nærende praksis, der forbinder dig dybere indadtil.

De 5 Happy Heart signaturdufte er sammensat af naturlige, æteriske olier og skabt til at aktivere og understøtte 5 udvalgte chakraer. Disse aromaterapeutiske duftvarianter findes som Room Sprays eller Body Smoothies, og kan bruges til at løfte energien i rummet.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge vores signaturdufte på, og du kan vælge mellem Protection, Happiness, Energy, Peace og Purifying.

Happy Heart er luksuriøse og duftende produkter, som alle er designet med et bestemt formål: At forskønne dit ydre og bringe dig tættere på det, du gerne vil undersøge eller nære.

Sammensætningen af ingredienserne i vores aromaterapeutiske produkter er derfor ikke tilfældig. Du får ikke bare scrubs, cremer, serum og mists, der plejer, fugter, renser eller opbygger din hud – du får også kraftfulde og effektive produkter, der har det formål at åbne op, støtte og bringe dig tættere på dig selv.

Det er selvomsorg på flaske, der er designet til at passe ind i både håndtasken og hjemmet, og effekten kan ikke beskrives, den skal føles, duftes og opleves.

Vægt 0,25 kg

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"