Vil du være clairvoyant?

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger? En uddannelse inden for clairvoyance er det oplagte valg, og derfor skal det i denne uge handle om min egen clairvoyanceuddannelse. En uddannelse, der forener gammel såvel som ny viden, mine egne livslange erfaringer, og som dykker ned i ofte oversete emner. Læs mere om min clairvoyanceuddannelse og hvordan du tilmelder dig nedenfor.

Hvad definerer min uddannelse?

Min uddannelse er unik og adskiller sig fra mange andre, da den forener både gammel og ny visdom inden for den åndelige verden. Visdom, der er aktuelt og relevant for at give dig det ultimative fundament inden for clairvoyance, mediumship og healing. Denne visdom er et produkt af mine livslange erfaringer og søgen inden for clairvoyancen og den åndelige verden - og den ønsker jeg at give videre til dig! 

Mange clairvoyanceuddannelser har i min optik ikke tilstrækkelig fokus på den åndelige verden i sin helhed, og man vil mangle nogle redskaber, der kan være nyttige i ens arbejde som eks. healer, terapeaut, medie eller clairvoyant. Min uddannelse hjælper dig til at styrke troen på dig selv samt at forbedre balancen mellem dig og den åndelige verden. Dette fører til, at du bliver et menneske med en stærk intuition, tro, selvværd, selvtillid, samt styrket og balanceret energi

Et typisk forløb

Uddannelsen er for alle, der ønsker at arbejde med sig selv og den spirituelle verden, og består af 5 moduler, der strækker sig over nogle måneder. Du vil være på et hold af typisk 10-14 kursister, og sammen vil I træne og arbejde med de spirituelle energier og den åndelige verden. Der vil være teori og læsestof, men uddannelsen fokuserer primært på praktiske øvelser, både med og uden hjælpemidler, og en del meditation.

Under udannelsen vil du stifte bekendskab med emner som clairvoyance, meditation, healing, sjælen, udrensning, energiboost, balance, indre ro, trance, trancehealing, afdøde og guider, auraen og meget mere.

På denne uddannelse vil du finde frem til dit potentiale, og hvor dine åndelige styrker og evner befinder sig. Du lærer også, hvordan du skaber kontakt til dit indre og får svar fra den åndelige verden, og du vil finde balancen i din energi, så du lettere kan arbejde med dig selv og den åndelige verden. Har du spørgsmål til områder i dit eget liv, er uddannelsen også en oplagt mulighed til at få besvaret og arbejde med disse.

Næste ledige hold

Prisen inkluderer en lækker grøn frokost på Bistro28 samt et onlinekursus til en værdi af 6000,-.

Modul
Dato
Tid
Tema
l
24.-25. september 2020
09:00-15:00
Clairvoyance
ll
22.-24. oktober 2020
09:00-15:00
Clairvoyance og afdødekontakt
lll
19.-20. november 2020
09:00-15:00
Afdødekontakt
lV
10.-11. december 2020
09:00-15:00
Reinkarnation, afdødekontakt og proinkarnation
V
14.-16. januar 2021
09:00-15:00
Eksamensdage

Adresse: Min praksis på Folkevej 28A, 2820 Gentofte.

Pris/betaling: 36.000,-

Depositum på 6.000,- skal indbetales ved tilmelding. Resten af beløbet kan fordeles i op til 10 rater, hvoraf sidste rate skal være betalt inden afslutning af kursus medmindre andet er aftalt.

OBS: Udover uddannelsesdagene skal der afsættes tid til at gennemgå fagligt materiale, meditere, have prøvekaniner samt arbejde i cirkelgruppe med dine medstuderende.

Har du taget min uddannelse tidligere? Så kan du få den til halv pris. Skriv for at høre mere.

Hør hvad tidligere elever og deres prøvekaniner synes om min uddannelse:

Har du spørgsmål til uddannelsen kan du kontakte mig på 26806964 eller på rikke@rikkerasmussen.dk.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"