Bring magi ind i hverdagens rutiner

Bring magi ind i hverdagens rutiner

Nyder du alt det rutineprægede og praktiske, du gør i din hverdag? Eller skal det blot overstås? Forestiller du dig måske, at det er, fordi det ikke er rare ting, du foretager dig, at du ikke nyder dem? For eksempel at støvsuge, aflevere i vuggestuen, indberette moms, holde køen, tømme opvaskemaskinen…

Hvis du ikke nyder at vaske op, gå tur med hunden, udføre dit arbejde, putte dine børn, køre til arbejdet, hvad end det måtte være, så gør du det forkert. Og det kan siges kort, hvad der mangler:

NÆRVÆR. MEDITATION. PAUSER. TAKNEMMELIGHED

Gør disse fire ord til praksisser i din hverdag, og lad dem smelte ind i de daglige gøremål og du vil ende steder, du ikke turde drømme om.

Jeg har set det ske, og jeg er sikker i min sag. Og straf ikke dig selv for en dårlig dag, hvor alt gik galt, og det hele var en stor, stresset ud af kroppen-oplevelse, hvor taknemmelighed var en fjern følelse. Se på dig selv med kærlige øjne, og sig, at i morgen bliver anderledes. I morgen vil du være taknemmelig, mens du lufter hunden – for regnen, der vander planterne og vasker gaderne. For det fine service, du og din familie hver dag spiser af, og som du nu sætter på plads. For dine børn, der plager om endnu en godnathistorie – bare fordi de er der, og gå så til situationen med nærvær.

Vi har alle været der, på de grå dage, hvor der mangler magi. Men man kan få færre og færre af de dage. Og man kan blive bedre til kærligt at observere sig selv og vende energien.

Man bliver nemlig god til at det, man øver sig i. Øv dig i taknemmelighed. Øv dig i nærvær. Øv dig i at vælge naturen til i hverdagen. Øv dig i at finde lyspunkter. Øv dig i at tilgive stort og småt. Øv dig i at drømme, håbe, ønske. Øv dig i at elske dig selv med alt, hvad du er. Også dit ego, også din frygt, din kejtethed, dine fejltagelser – det mest pinlige, du nogensinde har gjort, og dine værste (tror du) skjulte sider.

Der er mange dygtige meditationslærer i Danmark, og mange forskellige teknikker, man kan modtage undervisnings i. Jeg afholder selv onsdagsmeditationer i min praksis i Ryesgade på Østerbro i København, og det er kraftfuldt at meditere mange sammen på den måde – både for mig og for de deltagende.

Læs mere om meditationsgrupper i bogen Find Ind Til Sjælens Lys

Skal du med på min næste meditation?

Mine meditationer er skabt som pusterum, hvor du kan blive fyldt op med masser af ny energi.
Betydningen og funktionen af meditation gennemgås, kroppen spændes af og sindet renses med de grundlæggende meditationstekniker – du finder den indre ro.
Til alle meditationer vil vi naturligvis meditere, men derudover er der et overordnet supplerende tema, som du kan se her på siden.

PRIS & TID

Hver anden onsdag kl. 19-21 jfr. kalenderen herunder – pris kr. 250,- 

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

2 kommentarer til “Bring magi ind i hverdagens rutiner”

  1. Simply want to ѕay your article is as astoսnding.
    The cⅼarity to your post is simply cool and that
    i can aѕsume you’re an expert іn this subjeсt. Fine with youг peгmission allow me to seіze yoᥙr feed to keep updated with forthcoming poѕt.
    Thank you a million and please carry on the rеwarding work.

  2. D 25 / 10 . 2023 , hej jeg vil nyde hver dag i mit , hver dag er en gave , har selv prøvet ned og optur , det har været læring jeg er meget taknemligt at i dag har jeg det godt ,,, ❤️❤️ Rikke har læst om dig , hvor har du klaret det flot , du er en kvinde , alt det gode og alt din energi , lyser ud af dig , , ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 må der være lys og glæde på din vejr kærlig hilsen Jeanet halle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"