Det første møde med din sjæl

Det første møde med din sjæl

Noget i dig er det samme som altid, og den særlige kvalitet, som du altid har haft kontakt til, er en af de bedste måder at begynde at lære din sjæl bedre at kende på.

Følgende tankeeksperiment mødte jeg første gang i psykolog regressionsterapeut Michael Singers bog om tidligere liv: Hvad er det i dig, som har været det samme hele dit liv? Der er ikke ens eneste celle i din krop, som vil forblive den samme livet igennem. Dit mentale liv er den stemme, som konstant lyder i dit indre – måske som en kritisk tankestrøm, der leder efter problemer og skaber dem, hvor de til at begynde med ikke fandtes – forandrer sig også, som du udvikler dig. Men hvordan mærker du, at du er den samme nu, som du var, da du var fire år gammel?

Din sjæl er den bevidsthed, som lytter til den stemme, du identificerer dig med – dit sind. Sjælen er den, som betragter alt det, dit sind skaber: dit indre liv, dine tanker og dine følelser.

Din sjæl er det sted i dig, hvor du altid er fred og balance. Den kvalitet og bevidsthed, som altid har været med dig, uanset hvor meget du har forandret dig personligt. Sæt dig gerne en stund allerede nu for at mærke ind i, hvem du er på sjæleplan.

Du kommer i bedre kontakt med din sjæl i det daglige ved at få mere af din bevidsthed med i hverdagens gøremål. Spiritualitet behøver ikke være spor verdensfjernt- Det handler tværtimod meget om, hvad man kan bidrage med til fællesskabet. Nærværet i den daglige praksis vil lade sjælen og bevidstheden vise sig som ro, fokus og næstekærlighed, der direkte kommer dig og dine omgivelser til gode. En daglig nærværspraksis vil også markant øge din intuition og gøre dig mere sikker på dig selv og dine valg i stort og småt.

Find Ind Til Sjælens Lys

Du kan læse og lære mere om, hvordan du kommer bedre i kontakt med din egen sjæl i bogen ’FIND IND TIL SJÆLENS LYS’

Du finder den her: https://rikkerasmussen.dk/vare/spirituelle-boeger-find-ind-til-sjaelens-lys/

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"