Hvordan tale med de døde?

Hvordan tale med de døde?

Det er et af de spørgsmål, jeg møder allermest. Og svaret er så simpelt: Bare begynd. Tal til dem, du savner og ønsker kontakt med. Og tal fra hjertet.

Kommunikationen fra sjæl til sjæl er levende, ligesom ord er levende. De bærer en vibration og en energi, og derfor kan de bruges til at skabe med. Det er vigtigt at være i ro indeni, men kontakten kan for så vidt etableres på hovedbanegården eller i en flyvemaskine.

Jeg kan give et eksempel på en praksis, jeg selv har med mine kære afdøde, her med min egen mormor:

Jeg sætter mig simpelthen ned, og så siger jeg: ”Kære mormor, er der noget, du ønsker at sige til mig i dag?” Jeg spørger hende, om vi skal tage en tår kaffe. Hun samtykker og vil have kaffen sort. Og så begynder kommunikationen stille og roligt. Jeg åbner mig for hendes energi.

Jeg har som regel tændt et lys, og når jeg så stille og roligt begynder at kommunikere med hende, kan jeg med det samme fornemme hendes særlige duft. Jeg kan lugte hendes cerutter og hendes blomstrede, tunge parfume, og jeg kan fornemme en pulsen, høre hende. Og så sætter jeg mig og bare trækker vejret dybt og mærker hende, stille og roligt mere og mere. Dernæst visualiserer jeg ligesom en boble af lys.

Måske vil du se det som en søjle af lys, der kommer fra oven, eller du kan forestille dig en telefonboks af lys. Vi går nu sammen ind i lyset, min mormor og jeg. Samtidig ser jeg billeder af hendes steder, hedes lejlighed. Minder, hun kommer med til mig, for at indikere, at det er hende. Hendes sjæl, hendes lys, hendes duft er der. Det er en meget sanselig oplevelse. Et rum, der åbner sig.

Gå ind i energien

Det springende punkt er at gå ind i energien og holde den. At være nysgerrig og holde rummet åbent. Det hjælper ikke noget at sætte sig og tænke ”hvorfor sker der ikke noget”. Svaret er, at det gør der desværre ikke, så længe man går sådan til det. Det er en tillidssag.

En anden ting er, at mange mennesker ikke forstår, at kontakten allerede er der. De tænker ”men det er jo bare mig selv, jeg kan høre,” og den skepsis skal du forsøge at slippe. Tag alle indikationerne for pålydende.

Læg den kritiske sans og rationelle stemme på hylden for en stund. Det er svært, fordi vi lever i en verden, der er styret af tanker og rationaler, men hvad har du egentligt at miste? Vores kritiske sans er livsvigtigt i så mange aspekter af livet og den skal vi have med! Også i den spirituelle praksis, men aldrig i kontakten. Der kan den kun være en hindring. Du vil altid kunne betvivle det, du oplever rationelt. Men prøv at læne dig tillidsfuldt ind i det. Se, hvad det giver dig. Mærk, om det er en positiv oplevelse, og hvordan det virker ind på dit øvrige liv.

Min erfaring er, at kontakten og tilliden vil skabe ringe i vandet og brede sig til alle andre livsområder. At du vil mærke et løft i din hverdag, i dine relationer, i dit arbejde – i selve måden, du sanser verden på.

Jeg mærker dybt, dybt i mit hjerte, hvordan kontakten med alt det, vi ikke kan se og måle, rører mig. Og jeg vil så gerne have folk til at mærke efter, for vi er for meget oppe i hovederne. Vi skal mere ned i kroppen og ind i hjertet.

Skal du med?

Bliv uddannet medie på denne unikke uddannelse skabt af Rikke Rasmussen.

På denne uddannelse vil du få alle de fundamentale og opbyggende værktøjer til at skabe afdødkontakt og fremføre et sublimt medieskab. Du vil lære at se, føle, høre og kommunikere med afdøde, både i ren afdødkontakt og via psykometri.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"