Lad dig lede af energien

Lad dig lede af energien

Alt er energi, og når først du begynder at mærke energien, vil dit liv ændre sig. Til en begyndelse kan enhver tale om energi virke mærkeligt abstrakt, og du skal nok støde på masser af mennesker, som vil fortælle dig, at du er både skør og til grin – fordi man ikke kan forklare, præcis hvad energi er, og hvordan det fungerer. Lad dem om det, du er i bedre forbindelse med fremtiden – og for så vidt også med fortiden, for slet ikke at tale om nuet!

Jeg tror fuldt og fast på, at energien, som vi er mange, der arbejder med i praksis, snart vil afsløre sit væsen og sine muligheder for os alle sammen.

I menneskeheden dukker der jævnligt gamle sjæle op, som forandrer verden for bestandigt gennem deres sjælslys og evner – mennesker som lader os forstå helt nye dimensioner af universets love, og som forandrer den viden, vi havde førhen. Engang var Jorden flad. Engang var fysikkens love forståelige. Engang kendte vi ikke til kvantefysik og kvantemekanik, som det stadig er de færreste forundt at forstå, fordi det er så ubegribeligt.

Energi er selve princippet og gåden bag altings eksistens. Energi er levende, som man slet ikke kan forestille sig, og energi er årsagen til, at mirakler eksisterer. Både det mirakel at noget som helst eksisterer – at børn fødes, at vi trækker vejret – men også de mirakler, som trodser al fornuft og kendt viden, hvor mirakuløse forandringer og for eksempel helbredelser indtræffer. Når energien ændrer sig, sætter det sig igennem på alle fysiske planer, og konkrete virkeligheder kan forandres radikalt på et øjeblik. Energi og energiarbejde er abstrakt for mange, men enhver, der går åbent og nysgerrigt til det, vil snart begynde at leve med det som en konkret virkelighed. Du må meget gerne være i tvivl, men jeg håber, at du vil lade nysgerrigheden tage over og forholde sig åbent.

Mit råd er, at du skal søge den gode energi i stort og småt, og særligt i din hverdag kan du begynde at lege med det det. Hvis du skal gennem tolden med lidt overvægt i bagagen, eller du skal vælge kø i supermarkedet, hvis du skal finde en plads i toget eller spørge en fremmed om hjælp – så mærk ind i dine medmenneskers og omgivelsers energi, og vælg med hjertet – din intuition ved, om det er højre eller venstre kø, der bevæger sig i det bedste flow.

En anden virkningsfuld øvelse er at sende kærlighed til andre og at lege med at ændre energien i sig selv og i det rum, du er i. Farver kan være en hjælp her – hvis du indhyller et menneske i lyserød, vil du indhylle dem i en kærlig og blid energi. Hvis du sender dem blå, vil du sende dem klarhed og blid ro, og hvis du giver dem gul, vil du give dem selvtillid og glæde. Send dem rød, og du sender dem jordforbindelse og passion, send dem grøn, og du sender dem håb og hjerteforbindelse – send lilla, og du sender dem spirituel assistance og klarsynets gaver.

Læg mærke til energien i fællesskaberne omkring dig, og vælg til og fra derefter. Når du skal vælge et nyt hjem, en arbejdsplads eller institution eller skole til dine børn, så slå hovedet fra, og mærk ind i energien. Passer stedets energi til dig og dit barn?

Universet giver dig, hvad du beder om. Så læg godt mærke til, hvad du egentlig går og ønsker dig?

Dette er et uddrag fra bogen – Find ind til sjælens lys

Luk øjnene og begynd at se, når medie og clairvoyant Rikke Rasmussen guider dig ind i en ukendt verden af energiarbejde og hverdagsmagi og lærer dig at skabe forbindelse med dine egne evner for for clairvoyance og healing.

Find ind til sjælens lys er en sanselig guide til, hvordan man med nærvær kan leve fuldt ud og få sjælen med. Forfatteren fortæller om det, vi ikke kan se, veje og måle, men er lige så virkeligt og betydningsfuldt som den fysiske verden.

Køb her

Find ind til sjælens lys

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"