Magi og kærlighed

Magi og kærlighed

Vi er alle omgivet af guddommelig indgriben, det er bare om at få øje på det og være nærværende og opmærksomt til stede i livet. Nogle kalder det Gud, andre kilden eller det højeste. Uanset hvad du kalder det, kommer det til dig på mange måder. Det kan være en bog, der lander på dit bord, en besked med særlig betydning fra en god ven, eller en duft, der bringer dig i en særlig stemning. Du modtager konstant hjælp fra den anden side og fra et team af engle og guider. Din hverdag er magisk. Du skal bare være åben for at få øje på det.

Tænk for eksempel på et barns undfangelse og fødsel, på årstidernes cyklus eller på flod og ebbe, nordlys og stjerneskud. Er der nogle af disse fænomener, som har mistet deres magi, fordi de er blevet forklaret ud fra fysikkens, biologiens og matematikkens verden?

Jeg vil invitere dig til at læne dig ind i ideen om, at kærligheden er en kraft i verden, der skaber sammenhæng for os alle. Til tider er det tough love, og arbejdet med clairvoyance og sjælekontakt er i hvert fald sjældent lyserødt og tuttenuttet, men det er kærligheden heller ikke. Kærligheden er besværlig. Og den viser sig ikke lige så tydeligt, hvor der mangler tillid, lys og varme. Men vi kan ikke leve uden, så det er om at gøre plads og give næring til den.

Kærlighed er energi som alt andet, og et ord for kærlighed er sammenhængskraft. Det er kærligheden, der gør, at tingene overhovedet kan hænge sammen. At det hele hænger sammen. Også når det kan være svært at se forbindelserne og meningen med det, som sker omkring os.

Tro på dig selv

Bogen – Find ind til sjælens lys, kan få dig i gang og hjælpe dig på vej. At leve intuitivt og fra hjertet giver mulighed for at sætte sig i forbindelse med noget større, hvilket vi alle har evnerne til. Det er det, der sker i vores livs vigtigste øjeblikke, når vi ser ind i et barns afvæbnende øjne, overvældes af naturens skønhed eller træffer en modig beslutning.

Den spirituelle praksis handler i bund og grund om at blive bevidst om, hvilken gave det er overhovedet at eksistere. Og det er en hverdagspraksis, for det er ved at insistere på nærværet i det daglige, at man begynder at vågne til livet og til sjælens lys.

Dette er et uddrag fra bogen – Find ind til sjælens lys

Luk øjnene og begynd at se, når medie og clairvoyant Rikke Rasmussen guider dig ind i en ukendt verden af energiarbejde og hverdagsmagi og lærer dig at skabe forbindelse med dine egne evner for for clairvoyance og healing.

Find ind til sjælens lys er en sanselig guide til, hvordan man med nærvær kan leve fuldt ud og få sjælen med. Forfatteren fortæller om det, vi ikke kan se, veje og måle, men er lige så virkeligt og betydningsfuldt som den fysiske verden.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"