Meditativt ritual til at rense et hjem efter døden (også god til arvegenstande)

Meditativt ritual til at rense et hjem efter døden (også god til arvegenstande)

Denne meditation kan bruges til at rense energien i et værelse, et hjem, eller hvor som helst, der er aftryk fra en afdød. Det vil lette og rense energien, og meditationen kan gentages flere gange.

Når du står i hjemmet eller et værelse, skal du begynde med at trække lys ned oppefra. Det violette lys er det mest rensende, og du trækker dette violette lys ovenfra og ned igennem dig selv ved at sætte dig intentionen og visualisere det. Mærk, hvordan du opfyldes af det violette lys fra top til tå. Når du ikke kan have mere lys i dig, begynder du at sende det ud i hjemmet og i tingene, som er i hjemmet.

Det lilla lys renser hjemmet og alle den afdødes ting for tunge energier, måske for sygdom og for alle de lavere vibrationer og energier, der har været. Lad det rensende lys løbe gennem lofter, vægge og paneler for at løfte energien og give plads til nyt liv.

Når alt er renset i hjemmet, vil jeg bede dig om at lade solen stå op i hjemmet. Visualiser for dig, hvordan en stor, smuk og lysende gul solskive rejser sig og spreder sine stråler. Den lyser med fornyet glans og energi. Den står op inde i dig, og den står op i hjemmet og rammer alle møbler og alle ting i hjemmet. Solen bliver varmere og varmere, og lyset og energien stiger. Hjemmet bliver klar til næste kapitel. Og de ting, som er i hjemmet, som de efterladte arver, er nu fyldt med sollys og ren, frisk energi. De er rensede for alt uhensigtsmæssigt, men har stadig alle de gode energier i sig.

Måske har du mistet en, hvor tabet ramte særligt hårdt. En, du regnede med i det daglige, og nu er den person ikke længere hos dig, og det kan føles forfærdeligt at være uden den person.

Læg dine egne healende hænder på dit hjerte, og lad lyset strømme ind i dit hjerte. Måske skal du bruge en farve. Brug den, som dukker op for dit indre blik. Læg så mærke til, hvordan din egen sårbarhed dukker op. Hvor sidder sorgen? Hvor er du skrøbelig? Er det maven? Halsen? Hjertecenteret? Læg dine hænder over de steder, hvor du mærker det tydeligst. Forestil dig dine hænder som to små sole, og lad lyset stråle ind i smerten. Brug gerne chakrafarverne.

Bliv uddannet medie på denne unikke uddanelse

På denne uddannelse vil du få alle de fundamentale og overbyggende værktøjer til at skabe afdød kontakt, og fremføre et sublimt medieskab. Du vil lære at se, føle, høre og kommunikere med afdøde, både i en ren afdød kontakt og via psykometri (kontakt til afdød igennem genstande) og fotometri (kontakt til afdød igennem et fotografi).

Læs mere om uddannelsen her

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"