Sådan kan du selv rense energien i dit hjem

Sådan kan du selv rense energien i dit hjem

Hvis du føler en tung energi, kan du rense ud med nogle forskellige teknikker og derved give plads til ny, let og healende energi i stedet.

Energi påvirker os individuelt og kan have en stor indvirkning på, hvordan vi føler og har det. Derfor anbefales det, at der renses ud med jævne mellemrum for at opretholde den ønskede energibalance.

Du kan gøre det, når du flytter ind i en ny bolig, har haft gæster eller måske et skænderi.

Mærk efter, hvilken energi du fornemmer.

Husk at have den rette intention, når du renser energien i dit hjem, så du aktiverer den rette energi. Manifester, hvad du gerne vil opnå eller have mere af i dit liv. Det kan fx være velvære, kærlighed, lykke eller noget helt fjerde.

HVID SALVIE

Hvid salvie er fantastisk til at rense ud, skabe balance og give plads til denne healende energi. Du tænder blot salvien og går fra rum til rum. Husk at gøre det, når du selv føler, at du har en god energi, så du netop selv efterlader den bedste energi.

Husk at komme helt ud i hjørnerne. ⁠

Hvid salvie

LAV GENNEMTRÆK

Åbne vinduer, døre og lav gennemtræk, så den gamle og tunge energi kan komme ud. Energi sætter sig som aftryk i vores hjem og kan føles ekstra tung, hvis der ikke luftes ud. Så lad fornyet luft komme ind og give et frisk pust

Luft gerne ud minimum 10 min. om dagen

DEN VIOLETTE FARVE

Hvis energien er ekstra tung, så forestil dig, at du gør hovedrent med en klud af den violette farve. Tør vægge, loft, gulv m.m. alle overfalder, hvor energien hænger fast. Du visualiserer simpelthen denne kraftfulde, spirituelle farve når du går fra overfalde til overfalde.

Benyt dig derefter af solenergi, hvor du forestiller dig solen stå op og varme intenst.

INDVI DEN NYE ENERGI

Når du er færdig med at rense huset, så afslut evt med aromatisk roomspray, der løfter energi og styrker intentionen med rensningen og det du ønskede manifesterede.

Space Clearing Spray: https://rikkerasmussen.dk/vare/space-cleating-spray/

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"