Gå ud i livet med en ny energi

Gå ud i livet med en ny energi

Om at finde glæden og netop din vej i tilværelsen

Hvad har du lyst til her i livet?

Hvad ville du gøre, hvis du vandt fem millioner i morgen, og der ikke var nogen undskyldninger? Hvad ville du bruge dit liv på? Eller i hvert fald de næste fem år? Ved du det ikke, så ved du, at det eneste, du skal i livet, er at finde svaret på det spørgsmål. Hvis du godt ved det – og det skal være din idé, der kom til dig, inden du nåede at tænke, det skal være dit intuitive indfald – så kan det være i dag, at du smider alle undskyldningerne væk og går i gang.

Husk at tage små skridt, hvis der er lang vej at gå, og det virker overvældende og umuligt. Men vælg din vej, og find modet til at blive ved at vælge den. For du er ikke alene om det – universet er med dig, dine guider er med dig. Og hvordan kan du egentlig bedømme, om noget er umuligt? Den eneste, der kan afgøre det, er dig, hvis du beslutter at det er sådan og dermed effektivt afskærer dig selv fra al den hjælp, du modtager fra universet – både energetisk og i form af hjælpere og tegn på din vej. Man vokser med opgaven.

Og husk også – man kan godt fejle med noget, der ikke er en livsdrøm, men så er det altså bedre at fejle med det, der virkelig betyder noget (og hvor din chance for succes er langt større, om du tør tro det eller ej).

Alt dette forudsætter, at din drøm virkelig er din egen og inderste drøm – ikke den drøm, du synes, du burde have, eller som du med tanken forestiller dig, vil gøre, at andre vil elske dig, eller at du så vil blive god nok. Sådan fungerer det ikke. Sammenlign dig aldrig med andre, og mål aldrig din livsvej mod deres. Med det vigtigste i livet er man ofte alene, for den sandhed, man søger, kender man kun selv. Den dag vi alle sammen indser vigtigheden af at følge vores intuition og vores hjerte, vil livet ændre sig radikalt. Gør det, du har lyst til, og gør det nu! Det er faktisk i bund og grund den mest ansvarlige måde, du kan leve dit liv på. Tag ansvar for at følge dit hjertes vej, uanset hvem du skuffer, og uanset hvem der stiller sig i vejen.

Dette er et udkast fra bogen

Find ind til sjælens lys. Clairvoyance, healing og spiritualitet i hverdagen.

‘Luk øjnene og begynd at se, når medie og clairvoyant Rikke Rasmussen guider dig ind i en ukendt verden af energiarbejde og hverdagsmagi og lærer dig at skabe forbindelse med dine egne evner for clairvoyance og healing.

Find ind til sjælens lys

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"