Healing – Om healing, selvhealing og chakraer

Healing – Om healing, selvhealing og chakraer

Healing betyder helbredelse. Siden de ældste tider har man kendt til healing gennem håndspålæggelse, bøn, psykiske evner og i samspil med naturens kræfter. Kroppen er grundlæggende selvhelbredende, ligesom vores psyke, men denne evne bliver ofte forstyrret af den moderne levevis – det at vi sover for lidt, spiser for meget eller for usundt og generelt er alt for hårde ved os selv. Når jeg healer mig selv og andre er det ved at bevæge energi og genskabe balancen, hvor der er ubalancer. Der findes spontane helbredelser, hvor meget store energetiske bevægelser sker pludseligt, og der findes den healing, hver enkelt af os gennemgår over et helt liv. Det kan være stort, og det kan være småt. En kort, men dybfølt bøn eller meditation er healing.

Nærende mad og ro er healing. Man kan bede sine guider og englene om healing, og man kan lære at heale sig selv og andre. Dernæst er der naturen – den er altid healende for os mennesker.

Healing kan altid bruges til at understøtte og godt understøtte et godt helbred, både fysisk, psykisk og spirituelt, og man kan heale på den karma, man har taget med sig ind i dette liv. Men for mange bliver healing relevant, når man møder sygdomme og ubalancer, som påvirker det fysiske helbred.

Sygdomme opstår, når de æteriske og det fysiske legeme påvirkes af belastninger fra det astrale eller mentale legeme eller begge, og derfor vil en blivende helbredelse altid inkludere, at man arbejder i dybden og påvirker disse lag. Det gør man gennem de følelsesmæssige lag og gennem sindet, og det er her, jeg arbejder, når jeg healer med energi.

healing kan foregå på flere måder. Disse metoder beskrives i bogen ”Find ind til sjælens lys”.

Find ind til sjælens lys

Denne bog er det næste store skridt på min livsmission om at gøre den spirituelle verden tilgængelig for alle mennesker. Vi er nødt til at forbinde os til den åndelige verden, hvis vi for alvor skal finde os til rette i tilværelsen og inderligt mærke, hvor heldige vi er at være i live.

Find ind til sjælens lys

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"