Om at mærke et andet menneskes energi

Om at mærke et andet menneskes energi

De fleste af os navigerer ofte i meget høj grad ud fra energi på daglig basis, selvom vi tror, at det er alt muligt andet, vi reagerer på – det, der bliver sagt eller gjort, for eksempel, men ofte er det den anden underliggende energi, vi mærker og handler ud fra.

Så du er faktisk uden tvivl rigtig god til at mærke energi allerede, og når du har valgt at læse denne blog, er der en god chance for, at du måske er exceptionelt god til det. Øvelse gør i hvert fald mester, og jo mere du øver dig, desto mere vil du komme i kontakt med din intuition og dine evner for klarsyn.

Prøv at øve dig med din kæreste, dine nærmeste eller dine børn. Har personen en dynamisk, stærk energi eller en blid, sart energi? Kræver den meget plads? Eller bliver den holdt tæt?

Læg mærke til dine omgivelsers energi. Her vil du måske opleve, at visse mennesker har en energi, du føler er ubehagelig, og som du derfor skal skærme dig fra. Det kan være, at du for at tage ansvar for din egen energi må trække dig fra en anden person. Andres energi kan nemlig godt komme til at blokere din energi. Det er ikke altid alle, vi skal følges med, og er det sådan i en relation, vil det ofte være bedre for begge parter, at man går hver til sit eller søger andre venner og fællesskaber.

Dette er et udkast fra min bog

luk øjnene og begynd at se, når medie og clairvoyant Rikke Rasmussen guider dig ind i en ukendt verden af energiarbejde og hverdagsmagi og lærer dig at skabe forbindelse med dine egne evner for clairvoyance og healing

Denne bog er en sanselig guide til, hvordan man med nærvær kan leve fuldt ud og få sjælen med.

Find ind til sjælens lys

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"